2020. február 19. // Zsuzsanna névnap

Veszprémi jelölt az Év idegenvezetője versenyen

2017. november 15. 15:15
Ferenczik Brigittát, a veszprémi idegenvezetők szervezetének oszlopos tagját jelölték az Év idegenvezetője címre - tájékoztatott a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

Brigitta 2017-ben is szorgalmasan kalauzolta a turisták százait Veszprémben, akik neki köszönhetően is örök emlékekkel távoztak a királynék városából, ezért úgy véljük ez évi és korábbi munkájának méltó elismerése lenne számára ezen cím elnyerése. A csoportos idegenvezetések mellett számos, irodánkkal közösen szervezett Veszprém Séta garantált városnéző programon is találkozhattak Brigittával az érdeklődők.

Szavazni a MISZ-nél (Magyar Idegenvezetők Szövetsége) lehet, az Év Idegenvezetője 2017 díjat az kapja majd, akire a legtöbb szavazat érkezik.

A SZAVAZÁS MÓDJA:

  • A szavazatokat SZEMÉLYENKÉNT lehet megküldeni az evidegenvezetoje2017@gmail.com e-mail címre
  • A tárgyban fel kell tüntetni: Ferenczik Brigitta
  • A szavazat során a név megjelölése mellett meg kell adni mikor és hol találkoztak Brigittával és miért őt választanák az év idegenvezetőjének

Szavazás határideje: 2017. november 30

vehir.hu

További cikkek

Villámcsapás miatt gyulladt ki a révfülöpi kilátó
Villámcsapás miatt gyulladt ki a révfülöpi kilátó
Villámcsapás miatt gyulladhatott ki, és égett le Révfülöpön a Fülöp-hegyi Milleniumi kilátó faszerkezete - közölte Kondor Géza (független) polgármester az MTI-vel csütörtökön.
A Balaton az egyik legizgalmasabb turisztikai terület
A Balaton az egyik legizgalmasabb turisztikai terület
Ötödik alkalommal rendezték meg hétfőn a Pannon Egyetemen a Balatoni Turisztikai Kutatóintézet szakmai konferenciáját a régiót érintő legújabb kutatások kapcsán. A téma az EKF érintettség kapcsán különösen érdekes.
Újabb milliárdok balatoni strandfejlesztésekre
Újabb milliárdok balatoni strandfejlesztésekre
Elindul a balatoni strandok fejlesztésének harmadik üteme ötmilliárd forintos hazai forrásból, ezen felül pályázati lehetőség nyílik valamennyi balatoni csúszda megújítására jövő nyárig - jelentette be Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója pénteken Siófokon.
Irány a világ! – Tíz úti cél 2019-re
Irány a világ! – Tíz úti cél 2019-re
Semmi sem tágítja annyira a horizontunkat, mint az idegen tájak és különböző kultúrák megismerése, de önmagában már az a tény, hogy a bolygónk egy gyönyörű hely, elég erős érv, hogy 2019-ben minél többször kerekedjünk fel. Mutatok tíz izgalmas úti célt az irányadó utazási magazinok, a hellomagyarorszag.hu és a saját véleményem alapján.
2020-ra megépül a veszprémi várlift
2020-ra megépül a veszprémi várlift
Uniós forrásból, közel 1,4 milliárd forint értékű turisztikai fejlesztés részeként épül panorámalift és turisztikai központ a vár keleti oldalán.
2020. február 19. // Zsuzsanna névnap