Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Győzelemre tör a Wildfires

2009. május 22. 8:51
A Futótüzek második hazai mérkőzésükön a Golden Fox csapatát fogadják szombaton Balatonalmádiban.

A szezonnyitó bajnokin magabiztos győzelmet aratott a Wildfires a kaposváriak otthonában, azóta azonban kissé átrendeződtek az erőviszonyok a Nyugat II csoportban. A Nagykanizsa Demons közreműködésével körbeverték egymást a csapatok, ami jól mutatja a csoport kiegyensúlyozottságát.

A veszprémiek 28:14-re magabiztosan verték a Kaposvárt idegenben, majd itthon rendkívül szoros mérkőzésen két ponttal (11:13) kaptak ki a Nagykanizsától. A csoport végső sorrendjét ezek az eredmények már kezdték körvonalazni, azonban a Kaposváriak mindent felborítottak azzal, hogy idegenben 22:14-re győztek a Nagykanizsa ellen.

Életben maradtak tehát a kaposvári remények a rájátszásba jutást illetően, így vélhetően sokkal nehezebb mérkőzés vár a veszprémiekre, mint a két csapat idegenbeli összecsapásán. A Futótüzek mindenképpen ki akarják használni a hazai pálya előnyét, a szurkolók biztatását, megnövelt edzésszámmal és a kaposvári mérkőzés DVD-je alapján elszántan készülnek.

- Mivel a Kaposvár nagykanizsai győzelméről nincs videofelvételünk, így nem tudjuk, hogy mi az oka ellenfelünk hirtelen formajavulásának. Mi arra koncentrálunk, hogy a saját technikánkat csiszoljuk, és a szurkolóink segítségével hozzuk a mérkőzést – mondta Kurucz Csaba, a VESC Wildfires elnökségi tagja, akit a Nagykanizsa Demons elleni parázs mérkőzésen kiállítottak, és jelenleg eltiltását tölti, ezért szombaton nem léphet pályára.

- Orosz Balázs helyettesít a mérkőzésen, biztos vagyok benne, hogy jól megoldja a rúgó feladatát. Én nagyon bízok benne, a partvonal mellől igyekszem segíteni a csapatot – mondta Kurucz Csaba.

A mérkőzés szombaton 15:00-kor kezdődik Balatonalmádiban. (Véghelyi Dezső u. 10. - Sportpálya) Érdemes kilátogatni, izgalmas mérkőzés van kilátásban.
 

Németh Attila
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.