Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
13°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
13°C

Elhunyt Szalay Gyöngyi, hétszeres világbajnok vívó

2017. december 30. 18:13 // Forrás: index.hu
A 49 éves sportolónő egy tapolcai rendezvényen lett rosszul, a mentők már nem tudták megmenteni életét.

A 49 éves, hétszeres világbajnok párbajtőrvívó, olimpiai bronzérmes Szalay Gyöngyi szombat délután a tapolcai kolbásztöltő versenyen vett részt, már éppen a díjkiosztó zajlott, amikor váratlanul rosszul lett - írja az Index.

Rig Lajos országgyűlési képviselő a helyszínen próbálta újraéleszteni, majd a Veszprémből érkező mentőhelikopterben is volt egy kísérlet, de az orvosok nem tudták megmenteni, a kórházba szállítás után meghalt Veszprémben.

Szalay Gyöngyi a tapolcai vívóélet emblematikus alakja volt, az 1996-os olimpián egyéniben volt bronzérmes, csapatban a negyedik hely a legjobbja (1996 és 2000). A női párbajtőrcsapat hétszer volt világbajnok, legutóbb 1999-ben, Szalay mind a hétszer a csapat tagja volt. Edzősködött, nem szakadt el a sportágtól, a Balaton Vívóklub alapító-vezetője volt.

vehir.hu
további cikkek
Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben női kézilabda BL Kézilabda BL: az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. tegnap 22:09 A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók Telekom Veszprém A minőségi játékoskeret mellé minőségi edzőket szeretnének a szurkolók A Veszprémi Szurkolói Egyesület felhívására több százan gyűltek össze kedd este az aréna előtti téren. A végig békés hangulatú eseményen Gyurákovics István vezérszurkoló és Pardi Károly korábbi játékos is kritikát fogalmazott a Telekom Veszprém edzői párosának és dr. Csík Zoltán vezérigazgató munkájával szemben. tegnap 20:41 Adatrögzítői képzés zárult a börtönben Adatrögzítői képzés zárult a börtönben Harminckét fogvatartott teljesítette a Veszprémi Szakképzési Centrum által szervezett adatrögzítői képzést a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A tanfolyam zárásaként hétfőn osztották ki a bizonyítványt a vizsgát sikeresen teljesítőknek.  tegnap 16:20 Ezt látta a rendőrségi drón a veszprémi utakon kék fény Ezt látta a rendőrségi drón a veszprémi utakon Veszprém vármegye útjain a rendőrök folyamatosan ellenőrzéseket tartanak a szabályszegő sofőrök kiszűrése érdekében. Munkájukat pedig sokszor a levegőből drón is segíti. Most egy videóban megmutatták, hogy hányféle szabálytalanságot sikerült lefülelniük így, amiknek meg is lett az eredménye a járművezetőkkel szemben. tegnap 15:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.