2018. május 26., szombat
Fülöp névnap

Új jelöltet indít Veszprémben az LMP

  • politika
  • 2018.02.04
    12:57
  • Népszava
Korszakváltást szeretnének, ezért Gerstmár Ferenc visszalépése után új jelöltet indít az LMP a választókerületben- írja a Népszava.

Az LMP korszakváltást szeretne Veszprémben is, ezért Hites Viktort indítja a körzetben – közölte szombaton a Népszavával az LMP. Ez alapján úgy tűnik, mégsem lesz teljes az összefogás, hiába lépett vissza a héten az MSZP-s Mesterházy Attila Kész Zoltán javára.

"Én racionális döntést hoztam, az LMP-nek pedig azt üzenem, hogy a korszakváltást úgy tudják támogatni, ha visszaléptetik a jelöltjüket Kész Zoltán javára" – szögezte le a lapnak Mesterházy Attila.

Gerstmár Ferenc, az LMP korábbi jelöltje azért mondott le még január végén, mert "teret kíván adni olyan jelölt számára, aki az LMP által választott kampánystratégiába jobban illeszkedik."

Visszalépett a jelöltségtől Gerstmár Ferenc - vehir.hu

Az LMP parlamenti képviselőjelöltje átadja a helyét valakinek, aki

A jelenlegi állás szerint a mérhető támogatottságú pártok közül a DK, az MSZP és az Együtt nem, csak a Jobbik, a Fidesz-KDNP, az LMP és a Momentum indít jelöltet a parlamenti választásokon a Veszprém megyei 1. választókerületben.