Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
22°C

Pannon Egyetem Állásbörze 2018

2018. március 22. 10:51
A Pannon Egyetem március 28-án újra megrendezi a több éves hagyományokra épülő, nagy sikernek örvendő Állásbörzét, mely nem más, mint a munkakeresés gyorsítósávja. Közel 50 cég, több, mint 1500 látogató, és mindez nem csak egyetemistáknak! Aki keresett már valaha munkát, az bizonyára tudja, hogy az önéletrajz önmagában nem garancia arra, hogy felkeltjük egy munkaadó figyelmét. Mi mindent tehetünk még azért, hogy jó állást találjunk?

A Pannon Egyetem 2018-ban két fronton támogatja a végzős hallgatóik munkakeresését. Az első és legfontosabb front az idei Pannon Egyetem Állásbörze: a március végi rendezvényen több mint 40 céget és nagyvállalatot hozunk el az Egyetem B épületébe. Ahogy minden állásbörzén, itt is a személyes kapcsolat lesz a legfontosabb: egy ilyen rendezvényen a legnagyobb érték az, hogy a cég hús-vér képviselőitől kérdezhetünk és informálódhatunk. Nem egy honlapot olvasunk, nem egy szimpla hirdetést nézünk, hanem dolgozó emberek valós tapasztalatát ismerhetjük meg. Azt, hogy miért jó a cégnél dolgozni.

Amellett, hogy a kapcsolatépítésre biztosítunk lehetőséget, a hallgatók készségeit és képességeit is fejlesztjük. Több előadásból és tréningből álló rendezvénysorozatot hirdettünk meg az állásbörzét megelőző időszakban. Ezeken a tréningeken a szakdolgozati prezentációkészítés fortélyairól, lámpaláz leküzdéséről, önéletrajz írásról esik szó – azaz csupa olyan területről, amellyel a hallgatók növelhetik az esélyeiket a munkaerő piacon.

A kellemes hangulatot teremtő egyetemi aulában megrendezésre kerülő börze két szinten zajlik: a földszinten túl a karzatot is birtokba veszik a kitelepülő vállalatok standjai, melyek nem csak Veszprém és vonzáskörzetéből érkeznek, hanem az ország más régióiból is. A látogatók a szakterületek széles skálájával találhatják szemben magukat, legyen az informatikai, mérnöki, gazdaságtudományi vagy társadalomtudományi irány. A standoknál lehetőség van a cégek képviselőivel történő személyes beszélgetésen túl önéletrajz leadására is. Az első 400 látogató egy ajándékcsomaggal gazdagodik, az első 100 résztvevő pedig egy extra ajándéktárgyat tudhat magáénak.

További információk: www.pannon-allasborze.hu

vehir.hu
további cikkek
Állami kitüntetéseket vettek át a Pannon Egyetem oktatói Állami kitüntetéseket vettek át a Pannon Egyetem oktatói Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adtak át a Pannon Egyetem több oktatójának. 2019. szeptember 2. 14:23 Idegennyelvi nyári táborok a Pannon Egyetemen Idegennyelvi nyári táborok a Pannon Egyetemen A Pannon Egyetem az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül pályázatot nyújtott be az EFOP-3.2.14-17 számú „A középfokú oktatásban résztvevő tanulók nyelvtudásának javítása, valamint a sikeres emelt szintű idegennyelvi érettségire való felkészítés biztosításának megvalósítása” tárgyú felhívásra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az EFOP-3.2.14-17-2017-00003 azonosító számú „Nyelvtanulással a boldogulásért” című pályázatot 330 000 000.- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette. A projekt 2018.január 1-jén indult és 2020. december 31-én zárul. 2019. június 25. 13:20 Nyugdíjasok is tanulhatnak az egyetemen Nyugdíjasok is tanulhatnak az egyetemen A Pannon Egyetem és a Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet szabadegyetemet hirdet nyugdíjas korosztály számára Veszprémben. A havi rendszerességű programokon az egyetem, művészet, üzleti élet és kultúra szereplői hétköznapi nyelven adják át tudásukat. 2019. június 19. 12:00 Veszprémben is indul a Paks II. Akadémia Veszprémben is indul a Paks II. Akadémia Paks II. Akadémia néven képzési együttműködés jön létre az új atomerőművi blokkok kivitelezéséért felelős projekttársaság, azaz a Paks II. Zrt. és hat egyetem között. A Paks II. Akadémia program keretében szeptembertől vehetnek részt az érdeklődők az alapképzésre épülő atomerőművi üzemeltetési szakmérnök megnevezésű szakirányú képzésben. A Pannon Egyetem is a leendő képző intézmények között szerepel, az erről szóló támogatási szerződés aláírására szerdán került sor az intézmény Rektori Nagy Tanácstermében. 2019. május 29. 13:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.