Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
17°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
17°C

Spöttle: szép csendben szűnik meg a mi kis világunk

2018. március 27. 20:46
Vagyis szűnne meg akkor, ha Magyarország is elkezdene alkalmazkodni a muszlim országokból érkező bevándorlókhoz. A biztonságpolitikai szakértő kedd este fórumozott az Agórában.

-A választás tétje maga a haza. A bevándorlás kérdése motivál most minden választást Európában, az ellenzék által beengedni kívánt évi 10 ezer migráns pedig hazugság. Valójában 50-60 ezer emberről lenne szó évente, mivel a családegyesítés nevében néhány hónapon belül a migránsok hoznák a családjukat is. Ezen számítások szerint akár tíz éven belül Magyarország lakossága migrációs hátterű lehet- kezdte kedd esti fórumát Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, aki a Fidesz-KDNP és Ovádi Péter országgyűlési-képviselőjelölt meghívására érkezett Veszprémbe.

Georg Spöttle Ovádi Péter meghívására érkezett VeszprémbeGeorg Spöttle Ovádi Péter meghívására érkezett Veszprémbe

-Az Európába érkező afgánoknak és szíreknek lenne hova haza mennie, de ha mi elveszítjük Magyarországot, nincs még egy a csomagtartóban- mondta, majd részletesen kitért azokra a statisztikákra és adatokra, miszerint az elmúlt években ahová beengedték az Afrikából és a Közel-Keletről érkezőket, drasztikusan megnőtt a nemi erőszak és az iszlám nevében elkövetett erőszakos cselekedetek és terrortámadások száma. Emlékezhetünk Bécsre is, ahol egy hét alatt tíz késelést követtek el, vagy a legutóbbi, Trébes-ben elkövetett túszejtésre és öldöklésre.

Spöttle beszélt a Németországban tapasztalható, bizonyos nagyvárosok negyedeiben történő változásokról is. Berlin egyes kerületeiben 80-90%-ban már nem németek, hanem török, arab, vagy más muzulmán országokból érkező bevándorlók laknak, és nyitják saját üzleteiket, kiszorítva a német kultúrát.

„Csendben szűnik meg a mi kis világunk. A mulitkulti kis mértékben oké, de nagy számban már fenyegetővé válhat”

- fogalmazott. A német oktatási intézményekben a tolerancia nevében már sertéshúst sem lehet felszolgálni, a bevándorlókhoz való alkalmazkodás tendenciája pedig egyre nagyobb méreteket ölt- mondta.

A szakértő szerint még nem sehol és semmivel nem bizonyították a migráció valódi hasznosságát. Úgy látja, téves az az elképzelés, miszerint a munkaerőhiányt velük lehetne pótolni, hisz az ide érkezők jórészt analfabéták, és megfelelő szakképzettséggel sem rendelkeznek. Közülük még kevesebben vannak azok, akik hajlandóak és akarnak is dolgozni. Ellátásuk ráadásul óriási összegeket emészt fel, Németországban például napi 23 millió eurót.

„Szörnyű kultúrákból jönnek, és hozzák magukkal az olyan barbár szokásaikat is, mint lányok nemiszerv csonkítása. Paralell társadalmakban, mellettünk élnek, de nem velünk”- fogalmazott. „Németországban már annyi a kurd és a török, hogy rendszeresek az ottani felekezeti és politikai összecsapások.”

Spöttle szerint aggasztó, hogy a betelepítéseket nem csak Brüsszel és az ENSZ, hanem az olyan felelőtlen szervezetek és megmondóemberek is támogatják, mint a „Gulyás Marci-féle káoszteremtők”, vagy az Amnesty International, a Migration Aid vagy a Migszol. Mindez meg van támogatva a 444, a HVG, vagy a Magyar Narancs-féle sajtótermékekkel, melyek folyton azt szajkózzák, hogy Magyarországon diktatúra van és nincs sajtószabadság, miközben itthon gyakorlatilag bármit le lehet írni és gyalázni bárkit.

-Lehet, hogy radikálisan hangzik, de a választásokon a jövőnk, és gyermekeink jövője a tét, és ez a valóság. Az, hogy milyen Magyarországot akarunk az elkövetkezendő generációknak. A hazát kell szeretni, mindegy, hogy milyen politikai beállítottságunk van- mondta zárásként Spöttle.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Rekordidő alatt lettek meg a fideszes ajánlások Hétvégén a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei és Porga Gyula, polgármester is néhány óra alatt gyűjtötte össze az önkormányzati választáson való elinduláshoz szükséges támogató aláírásokat. Sőt, volt olyan városrész, ahol a szükséges mennyiség háromszorosa is összejött egy délelőtt alatt. Hétfő délelőtt a jobboldali jelöltek a kampány első napjainak tapasztalatairól tartottak sajtótájékoztatót a Városháza előtt. 2024. április 22. 16:29 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. 2024. április 18. 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.