Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szombaton nyit a veszprémi Decathlon

2018. május 3. 22:00
Május 5-én nyitja meg kapuit városunkban a sportóriás 24. magyarországi üzlete. Közel 40 sportághoz kínálnak majd felszereléseket.

Hagyományosan a nyitás előtti csütörtök szokták tartani a Decathlon áruházak hivatalos nyitórendezvényeit, ahol a cégvezetők és a polgármesterek mondanak beszédeket a sajtó és a meghívott vendégek előtt.

Ilyen volt a csütörtök esti program Veszprémben is, ahol a rég várt nyitásról beszéltek a partnerek és a városi sportegyesületek vezetőinek. Ilyenkor helyi sportolókat is szokás meghívni, itt Rasovszky Kristóf úszó és Iváncsik Gergő ex-kézilabdás volt a beszélgetőtárs.

A köszöntők megkezdésekor elsőként Porga Gyula polgármester kapott szót, aki kifejtette, az áruház nyitásával Veszprém többszörösen is jól jár: új munkahelyek jönnek létre, a közösség gazdagodik, és a város által nyújtott szolgáltatások köre is bővül. Porga Gyula arról is szólt, hogy idén két felmérés szerint is Veszprém a legélhetőbb magyarországi városok között van ( a Haszon magazin és az Otthon Centrum adatairól mi is írtunk), az új áruház-nyitás pedig ezen a pozíción erősít.

Porga Gyula szerint a város és a közösség is profitál az üzletnyitásbólPorga Gyula szerint a város és a közösség is profitál az üzletnyitásból

Kabarcz Balázs, a Decathlon Magyarország kereskedelmi igazgatója a cég által nyújtott tevékenységekről beszélt, Veszprémmel kapcsolatban pedig elmondta, a május 5-i nyitással a veszprémi áruház lesz a 24. Decathlon Magyarországon, ahol egy igényes és modern környezetben mintegy 1500 négyzetméteren, 40 sportág végzéséhez kínálnak majd felszereléseket a Külső-Kádártai úti Tesco mellett.

Kabarcz Balázs a már szombati nyitásra kész áruházbanKabarcz Balázs a már szombati nyitásra kész áruházban

Az új veszprémi áruház igazgatója, Czigány Máté izgatottan beszélt arról, hogy mennyire várják a szombati nyitást, 24 fős csapatát pedig egy iskolai osztályhoz hasonlította, aki mostantól felkészülten várja a következő vizsgát, azaz, hogy munkájukkal még sportosabbá tegyék a várost.

Az eseményen a Veszprémi Torna Club és az Anaconda Rock'n'Roll Club tartott bemutatót.

Ge. Á.
Szalai Csaba
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. ma 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. ma 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.