Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gyerekgyilkosság Királyszentistvánon

2018. május 19. 10:02 // Forrás: MTI, Pesti Srácok, Bors, Index
Nyolcéves kislány holttestét találták meg szombat hajnalban a Veszprém megyei Királyszentistván közelében. Egy feltételezett gyilkost elfogtak.

A kislány (Adrienn) eltűnését édesapja jelentette be péntek este a rendőrségen. A hatóságok azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét szombat hajnalban találták meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - közölte honlapján a rendőrség.

Frissítés (17:19)- "Adrienn holttestét a falutól 5 kilométerre lévő vilonyai zsilipnél fedezték fel. Ruháit és a gyilkosság bizonyítékait azonban alig egy kilométerre a kislány otthonától, egy erdős részen. A BorsOnline munkatársának a faluban azt mondták a helybeliek: a rendőrök egy 15 éves hajmáskéri fiút, egy bizonyos Ferencet gyanúsítanak a kislány meggyilkolásával. Az ő fantomképével járják az utcákat"-írja Bors.

A rendőrök péntek este óta nagy erőkkel vannak jelen Sólyban - Fotó: PestiSrácokA rendőrök péntek este óta nagy erőkkel vannak jelen Sólyban - Fotó: PestiSrácok

A PestiSrácok úgy tudja, hogy a gyilkos kamaszt szombaton délelőtt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. A Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság az információt egyelőre nem erősítette meg, azt azonban igen, hogy gyilkosság megalapozott gyanújával nyomoznak.

Frissítés 18:43 : A PestiSrácok szerint a rendőrség valóban őrizetbe vette a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottját. Arról továbbra sem árulnak el részleteket, hogy ki az elkövető és mi lehetett a gyilkosság motivációja.

19:04: Nagy Judit ügyeletes szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárásban egy Veszprém megyei lakost vettek őrizetbe a rendőrök, és megkezdték a kihallgatását. A rendőrség az ügyben a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem ad több információt, írja az MTI.

Az Index mindeközben arról ír, előfordulhat, hogy nem a pénteken eltűnt kislány holttestét találták meg szombat reggel, ugyanis a feltételezett gyilkos otthonában egy másik kiskorút is találtak. Ezt a rendőrség sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta. Bizonytalanság az is, hogy állítólag a holttest közelében más ruhákat találtak, mint amilyenben a 8 éves kislány eltűnt. A családnak keddig kell várnia, ekkor mehetnek csak azonosításra.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban hétfőn, 18 órakor tart sajtótájékoztatót.

Utolsó frissítés: 05.21. -13:55

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.