Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C

Ízületi fájdalmakra a Mesterbalzsam ajánlott

2018. május 29. 14:53

A Mesterbalzsam számos területen bizonyította már hatékonyságát, így a fájdalomcsillapítás terén is kitűnő választásnak bizonyul. A természetes alapanyagok nem csak derékfájás, vagy a sokakat érintő ízületi fájdalmak kapcsán javasoltak, hanem a mindennapokat megnehezíti reumás panaszok esetén is. A Hillvital.hu információi szerint egyre többen érdeklődnek a Mesterbalzsam kínálta lehetőségek iránt, hiszen mellékhatások nélkül kínálja az életminőség javítását.

Fájdalommentesség a természet erejével

A természetes hatóanyagokat tartalmazó Mesterbalzsam nem csodaszer, mindössze a megfelelő kombinációban vannak jelen benne azok a hatóanyagok, amelyek eredményesen vethetőek be a fájdalmak és a gyulladások ellen. Az aloe vera, a boróka, az erdei fenyő és az árnika sokak által jól ismert alapanyagok, melyeket a fájdalomcsillapító hatása kapcsán gyakran alkalmazott eukaliptusz és menta egészítenek ki. A kurkumáról jól tudjuk, hogy nem csak a konyhában használható, hanem az ízületi panaszok esetén is jó szolgálatot tesz. A visszeres fájdalmak kiválóan enyhíthetőek a vadgesztenyének köszönhetően, de a mentol és a kámfor is hűs, fájdalomcsillapító érzetet kelt.

Fájdalom, a mindennapok része?

A mozgásszerveket érintő fájdalmak sajnos sokunk életének részét képezik. Az elhízás, a mozgásszegény életmód, vagy a már kialakult visszerek akár jelentősen képesek rontani az életminőséget. A súlyfelesleg következtében gyakoriak az ízületi fájdalmak, melyek főként a bokát, a térdet és a csípőt érinthetik. E tekintetben egyébként az ülő munkavégzés is nagyon sok hátulütővel jár, és a helytelen testtartásból adódóan a derék, a hát és a nyak is problémákat okozhat. Ugyan a megfelelő irodai bútorokkal, a helyes testtartással és az aktív szabadidővel ellensúlyozhatjuk a negatív hatásokat, de a már kialakult fájdalmak esetén a Mesterbalzsam hozhat gyógyírt a bajokra.

Súlyfelesleg nélkül, fájdalommentesen

Ahhoz ma már kétség sem férhet, hogy az elhízás nagyon sokakat érintő betegség. A helytelen táplálkozás, az alapanyagok nem megfelelő megválasztása éppen úgy felelőssé tehetőek, mint a mozgásszegény mindennapok. A végeredmény pedig nem más, mint rossz közérzet, az önbizalom csökkenése, különféle elhízáshoz társuló betegségek kialakulása és persze a sokak által jól ismert ízületi fájdalmak.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az életmódváltás a legjobb döntés egy egészségesebb jövő felé. De vajon mit tehetünk addig is, amíg a mérleg végre kevesebbet mutat majd? Az ízületi panaszok és gyulladások kiválóan enyhíthetőek a Mesterbalzsam természetes hatóanyagaival, amelyek mellékhatások nélkül, gyorsan és hatékonyan hoznak gyógyírt tulajdonképpen korosztálytól függetlenül, bárki számára. Ma már az elhízásból eredő problémák akár a húszas korosztály körében is jelentkezhetnek, hiszen a plusz kilók komoly terhet jelentnek a szervezet számára. Törekedjünk tehát arra, hogy az étrend megváltoztatásával és kíméletes mozgásformákkal igyekezzünk megszabadulni a feleslegtől.

Aktív szabadidő

Ülőmunkát végez? Nem csak a mentális egészség érdekében fontos, hogy legalább szabadidejében az aktivitást válassza. A folyamatos ülő testhelyzet igencsak megterheli a derekat és a gerincet, így nem csoda, ha folyamatos fájdalmak kísérik a mindennapokat. A Mesterbalzsam használatával enyhíthetőek a panaszok, így a mozgáshoz, a testsúlynak és edzettségnek megfelelő sporthoz is több kedve lesz. Néha elég csak egészen apró szokásokon változtatni kezdetnek. Ha az autó helyett a sétát, vagy a lift helyett a lépcsőt választjuk, már sokat tettünk azért, hogy ellenállóbb legyen szervezetünk és lassan, de biztosan megerősödjenek az ízületek környékén az izmok, levéve azokról a terhelés egy részét.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.