Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Múzeumok Éjszakáján született Anna

2018. június 25. 3:00
Negyedik alkalommal köszöntötték a Múzeumok Éjszakája napján világra jött újszülöttet Veszprémben. A Laczkó Dezső Múzeum, a Művészetek Háza és az Eötvös Károly Megyei Könyvtár igazgatói kedveskedtek kisebb-nagyobb ajándékokkal.

Múlt héten, szombat éjjel tizenegy órakor jött a világra Anna, 2900 grammal, és 49 centiméterrel. Az újszülött kislány nagyon jól viselte élete első nyilvános szereplését, de azt is megmutatta a köszöntő népnek, hogy hogyan tud sírni. Elmondhatom, nagyon édesen.

Az anyuka, Gyuricza Krisztina elmondta: Anna az első gyerekük, és már izgatottan várják őt haza a rokonok. A szülés nehéz volt, de mindenki jól van, sokan segített neki, hogy párja végig jelen volt. Könnyekkel küzdve az izgalomtól és természetesen a fáradtságtól, elmondta azt is – kapcsolódva a múzeumlátogatások témájához –, hogy a művészetekhez nagyon sok kapocs fűzi. A családban sok a kézműves, ők maguk pedig a Kapolcson szervezett Művészetek Völgyének állandó látogatói. Igyekezni fognak, hogy a kis Anna életének is majd szerves része legyen a kultúra, de neki addig még sok más dolga van…

Szabó Eszter
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.