Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

Megbecsülés, kihívás, jó csapat – ezek a legfontosabb szempontok

2018. június 26. 12:44
Díjazták a Continental leghűségesebb dolgozóit.

Idén is megkapták megérdemelt kitüntetésüket a Continental leghűségesebb dolgozói. A díjakat Pápai Tamás ügyvezető igazgató adta át a hat ünnepeltnek, a kollégák kitartó tapsa és éljenzése közepette. A vállalati hűségdíj bronz fokozatát Bazsó Gábor és Léránt László, ezüst fokozatát Solymosi Tímea és Horváth Mihály, arany fokozatát pedig Szalai Ilona és Lovas Gábor vehette át.

Ősszel lesz tizenöt éve annak, hogy Szalai Ilona belépett a vállalathoz, aki már akkor érezte, hogy hosszú kapcsolat lesz ebből. Nehéz volt bekerülni, de sikerült, és ma már végellenőrként dolgozik a Toyota-sornál. Felelősségteljes a munkája, és ezért szereti annyira, itt ugyanis nem lehet tévedni, mert mint mondja, emberek életéről van szó. Fontos az is, hogy nagyon jó a csapat, és tényleg csak azok maradnak meg a sor mellett, akik megbízhatóan és hibátlanul dolgoznak.

Szoftverfejlesztőként kezdett a Continentalnál Lovas Gábor, ezelőtt tizenhat évvel, azóta pedig eljutott csoportvezetői posztig. Aki ezen a szakterületen dolgozik, az szinte bárhol elhelyezkedhet a világban, ő mégis hűséges a vállalthoz, mégpedig azért, mert az állandóan változik, ő pedig ezzel együtt folyamatosan fejlődhet. Nagyjából öt évente válthatott egy-egy újabb szakterületre, ami mindig tele volt kihívással, és ahol a számítását is megtalálta.

Szintén a szoftverfejlesztésen kezdett 2004-ben Solymosi Tímea, aztán asszisztensből rövid idő alatt pénzügyessé lépett elő, és így kamatoztathatta a szaktudását. Ma már szenior könyvelő a Szállítói Csoportban, és a jelek szerint ezen nem is akar változtatni. „Szeretem, hogy ez a cég ilyen nagy, és hogy sok emberrel kell kapcsolatot tartani” – mondja, de természetesen az is nagyon fontos a számára, hogy a vállalat biztos hátteret ad a dolgozói számára.

A hűségesek leghűségesebbje idén a szerszámműhely szakvezetője, Horváth Mihály, aki még a múlt században, 1996-ben lépett be a vállalathoz. Szerinte a recept egyszerű, mert mint mondja, csak annyi kellett, hogy a szakmájában dolgozhasson, és hogy megtalálja a számítását. Azt azért hozzáteszi, hogy nagyon sokat fejlődött, mert itt nincs két egyforma nap, és szereti, hogy mindig új kihívással találja magát szembe, amikor bemegy dolgozni.

Az árubeérkeztetésen dolgozik Bazsó Gábor, aki hét éve a Continental alkalmazottja, de ha rajta múlik, akkor lesz ebből tizenhét is. „Amíg elviselnek, addig itt maradok” –mondja szerényen a friss hűségdíjas, aki mindig csak a legjobb tudása szerint akar és tud dolgozni. Sok helyen megfordult már, de ilyen hosszú ideig sehol nem maradt, talán azért, mert itt nagyon jó a társaság. „Mindig segítünk azon, aki éppen meg van szorulva, legyen szó a munkahelyről, vagy a magánéletről. Azaz összetartunk.”

A termelés és a minőségbiztosítás területén, a Volvo-soron kezdett tizennégy évvel ezelőtt Léránt László, ma viszont már szenior folyamatmérnök az Ipari Mérnökségen. Jól érzi magát a Continentalnál, mert egyrészt biztosnak tűnik a háttér, másrészt fontos számára, hogy elismerik és megbecsülik a munkáját. Nagyon jól esik neki, hogy gyakran kikérik a véleményét, és hogy díjazzák az erőfeszítéseit. Ezek arra sarkallják, hogy sokáig maradjon, és hogy mindig többet hozzon ki magából.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.