Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A szokásosnal hűvösebb időjárás, esetleg csapadékkal

2018. július 18. 8:30 // Forrás: Vmeteo.hu

Szerdán egy sekély ciklon helyezkedik el tőlünk keletre, ennek áramlási rendszerében az eddigieknél nedvesebb levegő érkezik fölénk, de ez főként a Dunától keletre okoz csapadékot, azonban rövid záporok nálunk is kialakulhatnak az esti órákban, ezzel együtt nem ez lesz a meghatározó. Többnyire erősen felhős marad az ég. Az élénk északnyugati szelet gyakran kísérik erős, időnként viharos széllökések. A szeles idő este is tartja magát. A hőmérséklet 25°C közelében tetőzik. Este 20°C alatti értékek várhatóak - írja a VMeteo.hu.

Csütörtökön a kora délutáni órákig többször eleredhet az eső, kédőbb már nem valószínű csapadék, de jellemzően erősen felhős marad az ég. Továbbra is élénk lesz az északnyugati szél, erős széllökésekkel, de estére valamelyest gyengül a légmozgás. A hőmérséklet reggel 17°C-ig csökken. Borongósabb, esősebb délelőtt esetén ez az érték alig emelkedik a nap első felében, a maximum 24°C körül valószínű, este 19°C-ot mérhetünk.

Pénteken még gyakran fúj élénk szél napközben, de már a napsütésé lesz a főszerep. Szombaton tovább erősödik a nappali felmelegedés. Vasárnap zivatarok érkezhetnek. Távolabb tekintve most határozottan az látszik, hogy a jövő hét eleje kedvez a záporok, zivatarok kialakulásának, amit erős melegedés követ.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.