Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Atom szereplés Pakson, majd irány Graz

2009. június 16. 18:21 // Forrás: Horváth László, Domonkos László
Fényes veszprémi cselgáncs sikerek itthon és a 16 ország több, mint 1400 versenyzőjét felvonultató nemzetközi mezőnyben is.

Régiós rangsorversenyen vendégeskedtek a Veszprém Judo SE versenyzői június 6-án Pakson. Horváth Levente és Horváth Dorottya első, Windischmann Bence diák és serdülő korcsoportban is második, Batári Dorián- a székesfehérvári klub versenyzője -, aki a mai napon Veszprém színeiben versenyzett diák korcsoportban harmadik, serdülőben ötödik helyen végzett. Kiváló szereplés a sok küzdelmes és jó szervezésű versenyen. Nagyon jól illeszkedett a verseny felkészülési programunkban a paksi verseny.

Június 13-án már Graz felé tartott a csapat, hogy másnap a rekordlétszámú indulók között is bizonyítsanak. Remek szervezés, kiváló helyszín, gyönyörű táj, és szép sikerek. Windischmann Bence második, a veszprémi színekben induló szatymazi Gábor Ádám harmadik, Horváth Dorottya szintén harmadik, Szarka Dániel, Kozma Dániel, Batári Dorián és a szintén szatymazi "igazolás" Kovács Ákos helyezetlenül zárt a 16 országot több, mint 1400 versenyzőt felvonultató nemzetközi mezőnyben.

- Szeretnék köszönetet mondani a versenyzőknek és külön köszönet a szatymazi edzőkollégának, Kovács Szabolcsnak, aki segítette tanácsaival versenyzőinket. Igazi sportember, igazi sportbarát  - értékelte a hétvégét Károlyi Gábor vezetőedző, aki családi elfoglaltság miatt nem tudott részt venni a versenyen.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.