Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

EKF: Tenyeres rekordot döntött a Lovassy

2018. december 1. 12:02
Látványos országos rekord megdöntésére vállalkoztak a Lovassy László Gimnáziumban szombaton.

A diákok a „a legtöbb személy által egyszerre, egy időben adott tenyérlenyomat magyar rekordját” igyekeztek megdönteni szombat délben.

A magyar rekordot tavaly óta a Fasori Evangélikus Egyházközség tartotta 221 tenyérlenyomattal, 111 résztvevővel. Őket előzte meg a Lovassy 188 fős csapatával.

A Közös Érintés című vidám, zenés programot a Méz Rádió és a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. támogatásával rendezték meg.

A tenyérlenyomatokkal színesített óriásfeliratot Veszprém 2023-pályázatának népszerűsítésére ajánlották fel a Lovassy Gimnázium diákjai.

EKF
vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Veszprém ragyog tovább! Veszprém ragyog tovább! Megnyílt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programra visszatekintő „Ragyogj tovább! Kétezerhuszonhárom! -  Európa Kulturális Kreatív Régiója: egy évad emlékei, egy évad jövője” című kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban. A kreativitás ünnepén 1,5 milliónál is több látogató élvezhette 116 településen 24 műfaj több mint 3600 eseményét. ma 11:34 ,,Ember a rács mögött” - sosem látott kulisszatitkok a veszprémi várbörtön életéből kultúra ,,Ember a rács mögött” - sosem látott kulisszatitkok a veszprémi várbörtön életéből Jövő hét kedden nyitják meg hivatalosan az ,,Ember a rács mögött” című kiállítást a várbörtön falai között, amely eddig sosem látott módon kalauzolja el a látogatókat, bemutatva az elítéltek börtönben töltött mindennapjait.   2024. március 27. 21:36 Büszkén lobog a Kertváros zászlója Büszkén lobog a Kertváros zászlója 2022-ben civil kezdeményre, az EKF támogatásával készültek el azok a városrészi zászlók, melyek a veszprémi polgárok egyes lakókörzetekhez fűződő identitását erősítik. A lobogók már több rendezvényen is megjelentek, de az egyes városrészekben is ott vannak. Kedden ünnepélyes keretek között vonták fel a Kertváros zászlóját. 2024. március 12. 21:00 Zászlót bontottak Veszprém városrészei közélet Zászlót bontottak Veszprém városrészei Az együttműködő és összetartó városrészi közösségek jelentős szerepet játszanak Veszprém életében, mert képesek erősíteni és támogatni egymást, és ez nem csupán a mindennapi életet könnyíti meg, hanem hozzájárul a város egészének fejlődéséhez és jólétéhez is.    2024. március 7. 22:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.