2020. április 6. // Vilmos, Bíborka névnap

Hátrányos helyzetű veszprémi fiatalok várják az adományokat

2018. december 6. 11:08
Egy Vörösmarty téri irodába december 18-ig vihetünk szinte bármit: tartós élelmiszert, ruhát, ajándékot.

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és a humánerőforrás-gazdálkodással foglalkozó HRC Group közösen gyűjt adományokat nélkülöző veszprémi fiataloknak. A december 3-án indult akció keretében minden olyan jó állapotú adományt várnak a Vörösmarty tér 4. alatti HRC Group-irodába, amellyel mosolyt csalhatnak a rászoruló fiatalok arcára.

Molnár Roland VVHHFE-elnök szerint Veszprémben sok olyan hátrányos helyzetű fiatal él, akik az ünnepek alatt is nélkülöznek, ám szerencsére elmondható hogy „a veszprémiek jók a társadalmi szerepvállalásban.” A HRC Grouppal most aláírt megállapodás első jótékonysági akciója ez, amit a tervek szerint a jövőben több hasonló követ majd.

Gulyás Péter, Molnár Roland, Herendi Gábor és Erős Kata a csütörtök délelőtti sajtótájékoztatónGulyás Péter, Molnár Roland, Herendi Gábor és Erős Kata a csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón

Erős Kata, a HRC Group régióvezetője a csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón azt mondta, örömmel működnek együtt a VVHHFE-vel, hisz mindennapi munkájuk során ők is foglalkoznak fiatalokkal, és fontosnak érzik a felkarolásukat.

Az adománygyűjtés két fővédnöke a volt veszprémi kézilabda játékos, Gulyás Péter, az utánpótlás csapat szakmai vezetője, és Herendi Gábor, a Veszprém TV ügyvezetője. Gulyás elmondása szerint EKF-nagykövetként, és tősgyökeres veszprémiként szinte kötelességének érzi, hogy tegyen a városi fiatalokért, és a hátrányos helyzetben lévőkért. A Veszprém TV ügyvezetője úgy fogalmazott, megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen jó ügy érdekében együtt működhet az egyesülettel.

A felajánlásokat december 18-ig hétfőtől péntekig 8.00-16.00-ig vagy munkaidőn kívül a mellette kihelyezett "adománygyűjtő szekrényben" várják a HRC Group irodájában.

A címlapfotó illusztráció. Forrás: Pixabay

Ge. Á.
Domján Attila
2020. április 6. // Vilmos, Bíborka névnap