2019. október 16. // Gál névnap

Idén is veszprémi lett a legjobb Ninja Warrior

2018. december 11. 9:26
Blikk, Tv2
A nagyvázsonyi Strommer Soma jutott legtovább a második évad utolsó pályaszakaszán hétfő este.

Idén is Veszprém megye adta a Ninja Warrior Hungary győztesét. Tavaly Gyömrei Máté, idén a mászóklubos csapattársa, a 19 éves, Lovassyban tanuló Strommer Soma lett a legjobb. (Ninját ugyan nem hirdettek, ugyanis senki nem tudott teljesen végigmenni az utolsó pályaszakaszon, de ő jutott a legtovább.) Soma az elismerés mellett 5 millió forinttal gazdagodott.

„Büszke voltam arra, hogy eddig eljutottam, mert több akadályt csináltam meg, mit más mászók a nemzetközi palettán„

– mondta Soma a Blikknek a győzelem után. A 19 éves fiatal rendszeresen méri össze tudását világkupákon, versenyeken azokkal, akik a más országokban futó Ninja Warriorokban győztek.

Az idei legjobb jövőre a Testnevelési Egyetemre készül, aki apjához hasonlóan edző lenne. Egyébként érdekesség, de a Ninja Warrior Hungary eddigi mindkét győztesét, Soma édesapja edzi.

Fotók: TV2

Ge. Á.

További cikkek

Szolgált és védett – a szó szoros értelmében
Szolgált és védett – a szó szoros értelmében
A Veszprémi Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozójának, Schmidmajer Árpádnak kétségkívül sokat köszönhet az 1. Futsal Club Veszprém. Ugyanis az alezredes hét éven át hűen szolgálta az egyesületet kapusedzőként. A kétszeres kupaezüstérmes, bajnoki bronzérmes portással közösen elevenítettük fel a múlt emlékeit.
Vastaps járt a győzelemért
Vastaps járt a győzelemért
Önfeledt játék, káprázatos találatok – hétgólos diadalt arattak városunk kézilabdázónői vasárnap délután a vendégül látott kozármislenyi fiatalokkal szemben a harmadosztályú bajnokság Dél-nyugati csoportjának negyedik fordulójában.
Nem nézünk hátra, nem arra megyünk! – Terza
Nem nézünk hátra, nem arra megyünk! – Terza
Győzelemmel kívánjuk viszonozni szurkolóink felé azt a fogadtatást, amit a legutóbbi SEHA-összecsapásunkat megelőzően varázsoltak elénk az arénába – hangsúlyozta a csapatkapitány-helyettes Mirsad Terzic a portugál bajnok FC Porto Sofarma elleni vasárnap délutáni (15.00) hazai BL-találkozó előtt.
Megyefutás a közösségi összetartozás erősítéséért
Megyefutás a közösségi összetartozás erősítéséért
A Veszprém Megyei Önkormányzat a megyei sportszövetséggel karöltve harminc helyi települést bevonva szervezi meg idén a komoly hagyományokkal rendelkező Megyefutás elnevezésű rendezvényét október 17. és 18. között.
Hidegzuhany a déli parton
Hidegzuhany a déli parton
Jókora pofonba szaladtak megyeszékhelyünk kézilabdázónői vasárnap délután. Ugyanis a vendéglátó Siófok KTC U22-es hölgyei tizenöt góllal, 41-26 arányban bizonyultak jobbnak a VPSE játékosainál a Dél-nyugati csoport harmadik fordulójában.
2019. október 16. // Gál névnap