Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Kádár a Newcastle sztárjaival készül

2009. július 2. 19:08 // Forrás: pepsifoci.hu / vehir.hu
A fiatal veszprémi labdarúgó súlyos sérülését követően visszatért a szigetországba, hogy mihamarabb pályára léphessen.

Kádár Tamás a hétvégén tért vissza szabadságáról Angliába, és egyből edzésbe állt a Newcastle Unitednél. Az Észak-Angliában is sokra tartott utánpótlás-válogatott hátvéd a pepsifoci.hu-nak nyilatkozva elmondta: teljes intenzitással hajt a kőkemény tréningeken, mert egyrészt szeretné magát beverekedni a másodosztályba csúszott Szarkák első csapatába, másrészt bizonyítana Wilco Van Buurennek, aki számít a bekk játékára a szeptemberi U20-as világbajnokságon.

Steve Harper, Joey Barton, Obafemi Martins, Fabricio Coloccini és Steven Taylor – csak néhány név azok közül, akik Kádár Tamással egyetemben megkezdték a felkészülést a Newcastle következő szezonjára. A hosszú sérülése után ismét teljes intenzitással készülő magyar hátvéd a Szarkák első keretével tréningezik a napfényes észak-angliai edzőközpontban, Bentonban, a tréningekről a NU hivatalos honlapja exkluzív beszámolót készített, benne a fiatal bekk külön fotójával.

A január végén súlyos lábtörést szenvedő hátvéd a pepsifoci.hu-nak nyilatkozva elmondta: teljes intenzitással készül az augusztus 8-án kezdődő Championship-szezonra, és be akarja magát verekedni a Szarkák első csapatába, valamint az egyiptomi vébére készülő U20-as magyar válogatottba is.

Utóbbira igen jó esélye lehet, mivel elmondása szerint igen jól esett neki, amikor az U-válogatottakat irányító szakmai stáb holland feje, Wilco Van Buuren itthonléte alatt többször is érdeklődött állapota és formája iránt, és jelezte neki, hogy kulcsemberként számít rá a szeptemberi világeseményen.

Az előszezonban a Newcastle United összecsap az ír Shamrock Roversszel, a Darlingtonnal, a Huddersfield Townnal, a holland FC Utrechttel, a Leeds Uniteddel és a skót Dundee Uniteddel – ezeken a meccseken bizonyíthat Kádár a NU szakmai stábjának.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.