Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Finomhangolják a helyi járatos menetrendet

2019. április 25. 1:00
Immár negyed év tapasztalatával rendelkezve a V-BUSZ a menetrend újabb finomhangolását végzi el.

A módosítások az 1, 3, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 8, 10, 11, 20, 21, 22 és 24 számú helyi járatok közlekedését érintik.

Május 11-től 21 fős befogadóképességű, alacsonypadlós kialakítású minibuszok rendszerbe állításával, 14E jelzéssel új autóbuszjárat indul, mely az állatkert elérhetőségét javítja. Május elsejétől minibuszokkal javítják Csatárhegy közlekedését is, a járatok pedig egyúttal a Dózsavárost és a Bakonyalját is összekötik majd.

A V-Busz Kft. a MÁV-Start Zrt.-vel a közösségi közlekedés versenyképességének elősegítésére szolgáló megállapodást kötött. Ennek első elemeként 2019. április 12-étől a MÁV-Start által az országban elsőként a V-Busz Kft. részére szolgáltatott, valós idejű vonatinformációs rendszer adatait használva a Veszprém, Vasútállomásról induló autóbuszok a vonatok késéseinek előrejelzése alapján késleltetve indulnak, hogy a csatlakozások megvalósulhassanak. Ezen adatokat elemezve módosítják a 4-es és 11-es buszok Vámosi utcai fordulótól történő indulási időpontjait május elsejétől.

A Henger utcai járatok a műszakváltás időszakában a VALEO új logisztikai központját érintve közlekednek.

A V-Busz kidolgozta a tanítási szünetekre vonatkozó járatsűrűséget. Ezeken a napokon a 3-as, 4A, 5-ös, 6-os, 7-es/7A, 11-es, 22-es és 24-es autóbuszokon a hétköznapi indulások száma kevesebb, míg a 25-ös jelzésű autóbusz nem közlekedik.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert A márciusi közgyűlésen került pecsét arra a hivatalos döntésre, ami lehetővé teszi, hogy az EKF sikerprojektje, a Gyárkert idén is folytatódjon, sőt egészen 2026-ig a város kiemelt fesztiváljai közé tartozzon. A közgyűlés erről szóló szavazásán viszont meglepő módon nem voltak egységesek a kérdésben a fideszes és ellenzéki képviselők. 2024. április 5. 14:25 Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.