Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hidvéghi Balázs: elég abból, hogy Brüsszel a migrációval a terrorizmust is pénzeli

2019. május 4. 13:58 // Forrás: MTI
A Fidesz azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna az üzenet, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti politikáját meg kell állítani, mert az illegális migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A kommunikációs igazgató kijelentette: elég abból, hogy Brüsszel a migráción keresztül a terrorizmust is pénzeli, a Fidesz ezért egy kampányvideót indít, amelyben erre hívják fel a figyelmet. A rövidfilmben a Magyarországon nemrég elfogott Hassan F. ügyét mutatják be.

Közölte, Hassan F. a gyanú szerint nem más, mint egy szír terroristavezér, vagyis Brüsszel bevándorláspárti politikájának eredményeként simán beengedték Európába az Iszlám Állam egyik terroristavezérét, aki a gyanú szerint 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett.

Hassan F.-t nem csak beengedték, hanem menekültként ismerték el, és pénzzel feltöltött migránskártyával is segítették őt, azaz Brüsszel havonta utalgatott pénzt a migránskártyán egy terroristának - tette hozzá Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató azt mondta: biztos abban, velük együtt sokan gondolják úgy, hogy ebből elég. "Meg kell állítani a bevándorlást és meg kell állítani a bevándorláspárti erőket!" - jelentette ki, hangsúlyozva: erről szól az új kampányfilmjük is, amelyet az interneten és a televízióban fognak terjeszteni.

Kérdésre Hidvéghi Balázs elmondta: hosszú ideje világosan, egyértelműen bírálják a bevándorláspárti politikát, mert látják milyen következményekkel jár. Közölte, biztosak benne, hogy a bevándorláspárti erők nekik támadnak majd, ahogy korábban minden vitás kérdésben így tettek, nekik azonban Magyarország, a magyar emberek véleménye az első.

Magyarországot és az Európai Uniót is meg kell védeni az illegális migrációtól és a terrorizmustól, ennek az öngyilkos politikának megálljt kell szabni - jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Manfred Weber, az EPP csúcsjelöltjének nyilatkozatáról, miszerint ha Orbán Viktor még inkább eltávolodik a néppártól, nem lesz visszaút számára és a Fidesz számára, azt mondta: három hét múlva döntenek az emberek arról, hogyan nézzen ki a jövőben az Európai Parlament, az új európai vezetés, a különböző pártcsaládok és erőviszonyaik, és ezt a döntést meg kell várni.

"Mi azt szeretnénk elérni, hogy az Európai Néppárt ne váljon bevándorláspárti erők foglyává, és ne kizárólag a baloldallal és a bevándorláspárti erőkkel akarjon együttműködni" - jelentette ki Hidvéghi Balázs. Szerintük van más út is, van egy karakteres jobboldali politika, az ezt képviselő erők, és az Európai Néppártnak velük kellene összefognia, együttműködnie - rögzítette, hozzátéve: a politikai vita zajlik, a május 26-i voksolás után tudnak dönteni arról, hogyan tovább.

A párt közölte, a kampányvideó elérési linkje itt érhető el: https://www.facebook.com/9844779306/posts/10158343163884307/

vehir.hu
további cikkek
Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket, és szeretnék bejárni Európát, kedd déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre - tájékoztatott a MÁV-START. 2024. április 16. 9:11 Létezhet-e európai identitás? Létezhet-e európai identitás? Az identitás kérdését járja körül a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának konferenciája, amelyen szerdán dr. Navracsics Tibor térségfejlesztési miniszter, korábbi uniós biztos az európai identitásról tartott előadást. 2023. június 21. 22:24 Megkoronázták III. Károly brit uralkodót Egyesült Királyság Megkoronázták III. Károly brit uralkodót Noha III. Károly angol király édesanyja halálának pillanatában automatikusan az Egyesült Királyság uralkodójává vált, csak most, május 8-án koronázták meg a londoni Westminster-apátságban, követve a több száz éves hagyományok előírásait. 2023. május 6. 14:04 Navracsics Tibor: nehéz időket él Európa Navracsics Tibor: nehéz időket él Európa Európai polgárok nélkül nem létezhet Európa, és létre kell jönnie egy olyan európai belpolitikának, amely nem pusztán az európai intézményeket jelenti, hanem képviseli az európai embereket is - hangoztatta a területfejlesztési miniszter egy szakmai konferencián hétfőn Budapesten. 2023. január 31. 10:48

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.