Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Átadták az észak-bakonyi út felújított szakaszát

2019. május 8. 11:07 // Forrás: mti
Átadták a Zirc és Pápa közötti út 2,8 kilométeren megújult szakaszát. Az országos útfejlesztés elemeként megvalósult beruházás biztonságosabbá teszi a közlekedést - közölte az átadás alkalmából tartott szerdai sajtótájékoztatón a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója.

Fekete János elmondta: Veszprém megyében összesen 23,3 kilométernyi útszakasz újul meg 2,4 milliárd forintból, uniós forrásból, ebből a most átadott mintegy 3 kilométernyi útszakasz 350 millió forintba került. Hozzátette: országosan 526 kilométernyi utat újítottak meg a Terület és Településfejlesztési Operatív Program részeként (TOP) mintegy 54 milliárd forintból.

vehir.hu
további cikkek
Elkészült a felújítás, újra járnak a vonatok Veszprém és Győr között közélet Elkészült a felújítás, újra járnak a vonatok Veszprém és Győr között Elkészült a nyár eleje óta tartó felújítás, október 10-étől kezdődően ismét teljes vonalon járnak a vonatok Veszprém és Győr között – közölte Váczi Viktor, a Máv Zrt. szóvivője.  2024. október 11. 13:52 Az őszi hónapokban a legnagyobb a vadakkal ütközés veszélye Az őszi hónapokban a legnagyobb a vadakkal ütközés veszélye Az elmúlt hetekben ismét megnőtt a vadbalesetekről szóló hírek száma, ami összefügésben áll az állatok párzási időszakban megváltozó viselkedésével - figyelmeztetett hétfői közleményében a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). 2024. szeptember 23. 14:41 MÁV közlemény: Késések és változások a vihar okozta károk miatt több vasútvonalon közlekedés MÁV közlemény: Késések és változások a vihar okozta károk miatt több vasútvonalon 2024. szeptember 15. 11:10 Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Általános városi közlekedési eszközzé válik a magán és közösségi elektromos roller, a Jövő Mobilitása Szövetség adatai szerint Magyarországon már több mint 100 ezer e-rollert használnak az emberek, amelyek mintegy 10 százaléka bérelhető, a többi magántulajdonú eszköz. Számuk folyamatosan nő, különösen a városokban, mivel az e-rollerekkel kikerülhetők a közlekedési dugók és parkolni is könnyű velük. 2024. szeptember 4. 11:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.