Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az Acana száraztáp kutyák számára

2019. május 21. 13:16

Az Acana száraztápok egyszerűek, de nagyszerűek. Egyszerűségük abban rejlik, hogy sok természetes eredetű, friss húsfélét és bőséges fehérjét tartalmaznak tápjai, viszont gyártás során kizárják a szintetikus összetevőket, és gondosan ügyelnek a termékeik alacsony glikémiás indexére.

Az Acana termékcsaládban kedvünkre válogathatunk különböző méretű, életkorú és egészségi állapotú kedvenceinknek megfelelő eledelek közül. Az egészséges táplálkozást szem előtt tartó gazdik meg lesznek elégedve a választásukkal, hiszen kedvencük legyen ifjonc vagy idősebb egyed, kis termetű vagy épp óriás méretű, megfelelő fehérjékhez, zöldségekből és gyümölcsökből származó élelmi rostokhoz jutnak a finom és ízletes Acana kutyaeledelek által.

Az Acana "titka"

A kutyák emésztőrendszere tipikusan a ragadozó életmódhoz alkalmazkodott. Táplálkozási és emésztési szokásaikat, valamint tápanyagszükségleteiket összehasonlították a vadon élő legközelebbi rokonaikkal, a farkasokkal. Mindkettőre jellemző a ragadozó fogazat (amivel széttépik és minimális rágással vagy anélkül nyelik le a húsféléket), rövid emésztőrendszer (hiszen nincs szükségük arra, hogy a növényekben található cellulóz tartalmat lebontsák), tehát az állati eredetű fehérjék teljes lebontására szakosodott a szervezetük.

Ebből indult ki az Acana szakértői csapata, mikor kifejlesztették a kutyatápjaikat, tehát hiányoznak a magas glikémiás indexű szénhidrátok, növényi fehérjék, mesterségesen előállított alkotóelemek. Megfigyelések azt támasztják alá, hogy ezen összetevők miatt alakulhat ki a kutyáknál allergia.

Mit tartalmaznak az Acana szárazeledelei?

  • Legalább 75%-ban tartalmaz magas fehérjetartalmú húsokat, és nem tartalmaz egyes növényi eredetű fehérjéket (szójaizolátum, kukoricasikér, burgonyafehérje, borsófehérje), amelyek nem szívódnak fel hatékonyan.
  • Az eledelekbe szánt állati eredetű fehérjék inkább frissen, nyersen, feldolgozatlanul indulnak az előkészítőbe, ami a hűtés. Az Acana termékeiben minimum 50% friss vagy nyers hús kerül, ami a kutyák számára erősen emlékeztet illatában, ízében és tartalmában (vitaminok, zsírok, ásványi anyagok) a valódi nyers húsra.
  • A receptúrák sokféle húst használnak fel (marha, bölény, bárány, baromfi, sertés), és azon belül is igyekeznek olyan helyről beszerezni, ahol az állatokat ridegtartás szerint tenyésztik. A jó hús titka ugyanis nem más, mint a friss levegő, üde víz, antibiotikum-mentesség.
  • Az egész állat teljes egészében hasznosul, vagyis a belsőségekből kinyert esszenciális vitaminok és zsírok, ásványi anyagok és aminosavak is megtalálhatóak az Acana kutyatápokban.
  • Alacsony szinten tartják a szénhidrátot, hogy a glikémiás index se legyen magas. Ez fontos, mert a mai kutatások elsősorban a túlzott szénhidrátok fogyasztását tartják az egyik legfőbb oknak, amiért kialakulhat a kutyáknál a cukorbetegség.

További termékinformáció megtalálható a kutyakajas.hu webáruház honlapján.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.