Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Napközis tábor a Táncsicsban

2009. július 22. 13:34
Harmadik éve kézmüves foglalkozással, játékokkal várják a gyerekeket a nyári napköziben. Képgalériánk.

- A táborban hetente 50 gyereket tudunk fogadni és ellátni, orvosi és pedagógiai felügyeletet biztosítani. Az önkormányzat által 3,5 millió forinttal támogatott foglalkozáson több nevelő is segíti a munkát - mondta Némedi Lajos az Oktatási és Ifjúsági Bizottság elnöke.

Horváth MIklós nevelő szerint legfontosabb, hogy gyerekek nem az utcán csellengnek, nálunk jó és biztonságos helyen vannak. - Állatkertes kirándulást, balatoni fürdést, mozizás is tervezünk számukra - részletezte.

Némedi Lajos, Mihalovics Péter és Vereskuti Béla önkormányzati képviselők képviselői keretükből 15-15 ezer forinttal járultak hozzá a tábor költségeihez.

A Táncsics Szakközépiskolában még lehet jelentkezni a hetenként váltakozó turnusokra.

Képek
Szausev Xénia
további cikkek
Gyorsítaná és tisztítaná a közlekedést, ha többen buszoznának és kerékpároznának közlekedés Gyorsítaná és tisztítaná a közlekedést, ha többen buszoznának és kerékpároznának Szemléletformáló kerékpáros délutánt rendeztek általános iskolásoknak csütörtök délután a Barátság-parkban. ma 11:14 Még több szabadtéri eszközön lehet játszani és kikapcsolódni Veszprémben Még több szabadtéri eszközön lehet játszani és kikapcsolódni Veszprémben Közel százmillió forintos EKF-támogatással újította meg, illetve bővítette a közösségi- és játszótereket Veszprém különböző területein a VKSZ Zrt. ma 14:28 A katolikus egyháznak olyan dolgokra is van válasza, amikre elsőre nem is gondolnánk kereszténység A katolikus egyháznak olyan dolgokra is van válasza, amikre elsőre nem is gondolnánk A klímaváltozás témája, a mesterséges intelligencia térhódításának kérdésköre, a fiatalok helyezete, a média működése, ezek mind-mind olyan társadalmi témák, amelyekre az egyháznak konkrét válaszai vannak. A közelgő országos Katolikus Társadalmi Napokon ezek is terítékre kerülnek Veszprémben. tegnap 15:30 Az ENSZ közgyűlésén szólalt fel Novák Katalin köztársasági elnök Az ENSZ közgyűlésén szólalt fel Novák Katalin köztársasági elnök A magyar emberek békét és biztonságot akarnak – hangsúlyozta a köztársasági elnök New Yorkban, az ENSZ közgyűlésén. 2023. szeptember 20. 11:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.