Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Auf Wiedersehen: elköszöntek az ovisok

2019. június 7. 4:00
Búcsúdélutánt tartott az Egry Úti Óvoda csütörtökön: játékkal, kedves műsorral és közös mulatsággal köszöntek el a szeretett óvoda épületétől a nyári bontási munkálatok megkezdése előtt.

- A mai délutánunk egyszerre búcsú és ünnep, hiszen elköszönünk a régitől, hogy egy szép új óvodába költözhessünk majd - nyitotta meg a délutánt Szafner Ágnes óvodavezető.

A sok év alatt gyűjtögetett emlékek a régi falakhoz kötődnek, ami nehezíti a búcsú pillanatait, ám egészen új lehetőségek és sok élmény vár az Egry Úti Óvoda ovisaira és dolgozóira az új épületben.

A gyerekek az épület falán színezték a búcsú üzenetet: A gyerekek az épület falán színezték a búcsú üzenetet:

A délután piknikkel, szabad játékkal és beszélgetéssel indult: a szülők finomságokkal készültek a csoportoknak, amelyeket a napsütéses időjárásnak köszönhetően az udvarra kitelepülve, igazi nyári piknik hangulatban fogyaszthattak el a gyerekek.

Az épületben töltött évek fényképes gyűjteménye nosztalgia kirándulásra invitálta a szülőket és a gyerekeket, akik az ismerős csoportszobákhoz és fákhoz fűződő évtizedek emlékei között sétálva a saját pillanataikat is felidézhették, hiszen több családban a szülők is ezen az udvaron játszottak társaikkal.

A szabad foglalkozást követően Ricsi bácsi táncos mulatságra hívta a gyerekeket, akik az első mozdulatok elsajátítása után már mosolyogva táncoltak a vidám dallamokra.

A jó hangulatú táncházhoz egyre többen csatlakoztak: szülők, ovisok és óvónők hatalmas kört alakítva változtatták színpaddá a délutáni mindennapos játék fő helyszínét.

A búcsú délutánra kis műsorral, dalokkal is készültek a dolgozók és az óvodások. A programot Kloó Bernadett óvónő és a Katica csoportos gyerekek dala zárta:

"Legyetek jók, ha tudtok!"

Sulyok Georgina
Domján Attila
további cikkek
Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Összhangban a győzelemért: négykezes zongoraverseny zajlik a Csermákban Veszprémben rendezik meg a hétvégén a 13. Országos Zongora Négykezes és Kétzongorás Verseny döntőjét. ma 14:15 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21 Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Méltó ünnepély a Báthory Iskola 45. évfordulója alkalmából Csütörtök este az Agóra színháztermében ünnepelték a Báthory István Általános Iskola negyvenötödik születésnapját, ahol az intézmény korábbi igazgatói, tanárai, diákjai is részt vettek. 2024. március 22. 14:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.