Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C

Mit érdemes tudni a Provident Előrelátó Csomagról?

2019. június 24. 8:30

Mi történik akkor, ha a kölcsönt felvevő személy egy nem várt esemény következtében hirtelen elhalálozik? Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a részéről fennálló tartozás ne jelentsen extra terhet a családtagjai számára? Hogyan lehet az efféle kockázatot hatékonyan csökkenteni?

A Provident Előrelátó Csomagja pontosan ilyen sajnálatos események kapcsán nyújt segítséget. Az igénybevétele egyben biztonságérzetet is képes garantálni a hozzátartozók számára, hogy a legrosszabb esemény bekövetkeztével se kerüljenek extrém nehéz anyagi helyzetbe.

Rövid bejegyzésünkben tehát a Provident Előrelátó Csomagjával kapcsolatos tudnivalókat emeljük ki.

Egy szolgáltatás a biztonság jegyében

A Provident Előrelátó Csomag gyakorlatilag a szerződő halála esetén életbe lépő tartozás elengedést jelenti. A szolgáltatás része egy meghosszabbított elállási vagy felmondási lehetőség, ezen felül pedig egy csoportos élet- és balesetbiztosítás is.

Amennyiben a csomag igénybevétele mellett döntünk, akkor a következő feltételek lépnek érvénybe. Az elhalálozás bekövetkeztével a Provident el fogja engedni a halál napján fennálló tartozás teljes egészét.

Ennek következtében az elhunyt ügyfél örökösére nem hárul semmiféle olyan fizetési kötelezettség, ami a Providenttel szemben érvényes lenne. A nem várt szerencsétlenség okozta kellemetlenségek között így eggyel kevesebb problémával kell majd szembenézni.

További fontos előnyök

A Provident Előrelátó Csomaghoz kapcsolódóan ezzel még nem zárult le az előnyök sora. A szolgáltatás részét képezi még ugyanis egy úgynevezett meghosszabbított elállási, illetve felmondási lehetőség is.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Előrelátó Csomag igénybevételével nem a jogszabályban rögzített 14 napig, hanem egészen 30 napig áll fenn a jogosultság bármilyen díjtól mentesen elállni a kölcsönszerződéstől, vagy pedig felmondani azt.

Ezen kívül további eleme a csomagnak egy csoportos élet- és balesetbiztosítás is, ami szintén tovább képes növelni a szolgáltatás által nyújtott biztonságérzetet.

Az igénylés folyamata

A Provident által kínált kölcsönökhöz kapcsolódó főbb jellemzők, az igényléshez feltételek, valamint a hiteligénylés teljes folyamata elérhető a társaság weboldalán.

Az online felületen szintén megtekinthetők az egyes szolgáltatások specifikus jellemzői. Továbbá szintén hasznos lehet kipróbálni a weblapon található ingyenes online hitelkalkulátort is, mellyel pontosan ki tudjuk számolni a szükséges hitel kondícióit.

Amikor tehát sürgősen pénzre van szükségünk, akkor az ügyintézés kapcsán kifejezetten hasznos lehet, ha gondolunk a legrosszabb esemény bekövetkeztére is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.