Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ilyen könnyen eddig nem lehetett vadállatok közelébe kerülni

2019. július 3. 4:01
Most még egyszerűbb jegyet váltani egy egzotikus utazásra. Ehhez pedig repülőre sem kell ülni, hiszen elindult a Veszprémi Állatkert új online jegyértékesítési rendszere, amellyel akár otthonról, két kattintással megvásárolhatja bárki a belépőjegyét az állatkertbe.

Kevés bosszantóbb dolog létezik nyáron, mint a kánikulában sorban állni, hogy megválthassuk belépőnket egy kiválasztott élményre. A Veszprémi Állatkert legújabb fejlesztésének köszönhetően bárki megspórolhatja ezt a kellemetlen epizódot állatkerti túrája alkalmával.

Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, egyre nagyobb az érdeklődés az állatkert iránt, nemsokára például az oroszlánok kapnak vadonatúj, látványos kifutót.

Új helyre költöztek a veszprémi oroszlánok - vehir.hu

Hamarosan a nagyközönség is megcsodálhatja az állatok királyait az új, kétezer négyzetméteres kifutójukban.

A veszprémi állatkert sajátossága, hogy két irányból – a Gulya-dombról és a Veszprémvölgy felől – is be lehet lépni a területére. Ugyanakkor a nagy érdeklődés miatt többször előfordul, hogy a jegypénztáraknál a sor feltorlódik, a várakozás perceit pedig a nyári melegben még hosszabbnak lehet érezni.

Az állatkert új online jegyértékesítési rendszerének köszönhetően viszont most már bárki előre megvásárolhatja belépőjét, amelyet ezután csak be kell mutatni a kiválasztott beléptetőkapunál és indulhat is az állatkert felfedezése. Az ily módon megvásárolt jegyek kinyomtatására sincs szükség, hiszen a belépésnél elég telefonon felmutatni az e-mailben kapott jegyet és a QR-kód leolvasása után már nyílik is kapu.

Az alkalmazás elérhető az állatkert hivatalos honlapján, ahol egyszerűen, néhány személyes adat megadása után bárki kiválaszthatja és megvásárolhatja az esetében aktuális jegytípust. Az online felületen ugyanúgy elérhetők a teljes árú és kedvezményes egyéni jegyek, valamint a kombinált típusok közül is lehet választani családi, vagy csoportos kirándulások esetében.

A fejlesztés már bőven túl van a tesztidőszakon, az állatkert tájékoztatása szerint stabilan és megbízhatóan működik a rendszer.

zoo
Hajas Bálint
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.