Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A rádiózással kapcsolatos hírek egy helyen!

2019. július 16. 15:33

A myonlineradio.hu oldalán Magyarország neves rádióinak listáját olvashatod, és oldalukon meg is hallgathatod őket. Ezen kívül lehetőséged van a műsorújságjaikat olvasni, zenei kínálatukat megnézni, és akár több alkalommal is meghallgatni.

Zseniális ötlet a cég oldalán

Nagyszerű dolog, hogy a myonlineradio.hu oldalán a hírek menüpontban minden rádiózással kapcsolatos hírt megtalálhatsz. Ez azért jó, mert ha érdekel a rádiózás világa, akkor itt valóban minden információt egy helyen megkaphatsz.

Programok

Főleg nyáron menetrendszerű az, hogy a nagyobb rádiók kivonulnak a stúdiókból, és kiköltöznek egy nyári szezon erejéig. Ha szeretnél találkozni kedvenceiddel, akkor a cég oldalán pontosan tudsz ezekről az eseményekről informálódni.

Rádiós személyiségek, és minden, ami velük kapcsolatos

Ki mit mondott, mi a véleménye, kivel dolgozna, mi történt vele, stb., stb., hosszú lenne a sor mindent felsorolni, de az biztos, hogy kedvenceid sorsával, életével, karrierjével kapcsolatos híreket találhatsz időrendbe szedve.

Rádiós változások

Ha érdekel, hogy a kedvenc rádiód háza táján mik az események, akkor tartsd nyitva a szemed, mert a cikkek között ilyen típusú híreket is fogsz találni. Így nem ér majd váratlanul sem a rossz hír, és az örömhírek is időben megtalálnak majd.

Ha valami régebbi hír érdekel, azt is meg fogod találni

A cég weboldalán kifejezésre, dátumra is kereshetsz, így nem kell majd mindent elolvasnod ahhoz, hogy megtaláld a téged érdeklő cikkeket. Ha pedig kérdésed van, írj bátran nekik, készséggel válaszolnak bármilyen kérdésre.

Most szól

A rádiókat felsorakoztató weboldal egyik zseniális menüjébenaz éppen szóló slágereket tudod meghallgatni. Ha megkedvelsz egy zeneszámot, de nem tudod az előadóját vagy a szám címét, itt azonnal meg fogod találni. Sőt, lehetőséged van újra és újra meghallgatni, és barátaidnak is meg tudod majd mutatni, mi a te kedvenced.

Így nem fogsz olyan helyzetbe kerülni, hogy fütyürészel egy ismeretlen dalt, ami tetszik, de fogalmad sincs mi lehetett az, mert épp nem tudtad egy dalfelismerő applikációval elkapni.

Az is lehetséges, hogy olyan dalokat is megtalálsz, amik régen a kedvenceid voltak, de ma már csak speciálisabb rádiók adásaiban tudod meghallgatni. Van az úgy, hogy a kor változásával a dalok is csak jönnek-mennek, a régebbieket ritkábban szedjük elő. Ha nosztalgiáznál egy kicsit, gyere a myonlineradio.hu weboldalára, és keresd a különlegesebb, vagy épp a retró rádiók adásait, és válogass a régebbi zeneszámok között. Sőt, szüleidnek vagy a nagyinak és nagyapának is szerezhetsz vidám perceket.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.