Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Válassz egyedi ajándékot szülinapra!

2019. július 16. 15:36
A többség gondban van, ha hirtelen elő kell rukkolni egy frappáns ajándékötlettel egy szülinapra. Mi adunk egy tippet, ami tuti óriási sikert arat.

Szülinapi újság

Egy maradandó és érdekes ajándékkal szeretnéd megörvendeztetni az apukádat, akit érdekel a történelem, és szereti a régi dolgokat? Nem is találhatnál jobbat, mint a szülinapi újság, ami egy különleges és személyre szabott meglepetés. Ez azt jelenti, hogy az ünnepelt kap egy újságot, ami a korabeli újságok összeollózásával készül, mely tartalmazza a legfontosabb híreket, de a címlapon kap helyet a legfontosabb hír is, azaz, hogy ő megszületett.

Nincs is szükséged másra, mint a születési dátumára és egy csecsemőkori fényképre, esetleg a születési súlyára és hosszára, ha nagyon precíz szeretnél lenni. Ha ezeket az adatokat eljutattod a szulinapiujsag.hu weboldalon keresztül a készítőkhöz, akkor néhány napon belül a kezedben tarthatod a személyre szabott újságot, amit ajándékba adhatsz.

Persze azért ez nem ennyire egyszerű. Hiszen számos lehetőség áll a rendelkezésedre a készítés folyamán.

Először is fontos, hogy fénykép hiányában sem kell elvetni az ötletet, mivel ilyenkor egy korabeli grafika kerül beillesztésre a cikkhez.

Kérhetsz bele egyedi cikket, személyre szabott keresztrejtvényt, vagy akár horoszkópot is. Ezeknél a határ a csillagos ég és persze a kreativitásod.

Különböző kivitelekben rendelhető

Persze az sem mindegy, hogy mindez milyen formátumban jut el hozzád.

● Választhatsz a hagyományos, 12 oldalas újságból, ami klasszikus, sárgított A/3-as papírra, dupla oldalasan kerül nyomtatásra, a gerincénél ragasztott, így szakasztott úgy néz ki, mint az eredeti. Lapozása könnyű, a betűi tökéletesen olvashatóak.

● Az újsághoz választhatsz egy merített hengert, ami méretre készül, kifejezetten dekoratív. Ezt alkalmazva igazán stílusos lesz az átadás, valamint meg is védi az ajándékot a külső hatásoktól.

● Egy merített mappa lehetősége is adott, amibe nem kell belehajtogatni, sem pedig összetekerni az ajándékot. Merített papírból készül, maximális odafigyeléssel. Egyedi rendelésre készül.

● Ha inkább egy korhű kávéházi újságlapozóval adnád át az újságot, annak sincsen akadálya. Ez fából és rattanból, kézzel készül, így kifejezetten különleges. Ezzel könnyebb tárolni, olvasni, és nem mellesleg roppant dekoratív.

● Végül pedig színes bőrkötésben is megrendelheted az újságot. Ez nem csak egy biztos fogást ad az újságnak, de meg is védi a környezeti hatásoktól. Ebben az esetben egy albumszerű, A/4-es méretű bőrkötésű újságot kapsz kézhez.

● Végül pedig egy választott dátumú újság címlapjába kerül beszerekesztésre a nagy hír, a fényképpel együtt. Ez A/3-as méretben, sárgított papírra kerül kinyomtatásra. Emellett pedig felakasztható képkeretbe kerül, ami roppant dekoratív mind irodába, mind lakásba.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.