Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Országos elismerésben részesült az MFTK dékánja

2019. augusztus 17. 12:00
Kitüntetésben részesült Prof. Dr. Navracsics Judit, a Pannon Egyetem Modern Filológia és Társadalomtudományi Karának dékánja.

Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült prof. Dr. Navracsics Judit, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pannon Egyetem Modern Filológia és Társadalomtudományi Karának dékánja, Magyar és Alkalmazott Nyelvtudományi Intézetének intézetigazgató egyetemi tanára - olvasható a Modern Filológia és Társadalomtudományi Kar oldalán.

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend egyik fokozata, amely a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató személynek adható.

forrás: Pannon Egyetem MFTKforrás: Pannon Egyetem MFTK

Prof. Dr. Navracsics Judit a nyelvészet területén végzett munkájában, egyetemi tanárként és vezetőként is kimagasló eredményeket ért el. Valószínűleg azt kevesebben tudják róla, hogy közben anya és három unoka nagymamája is. Idézzük fel a sikeres nőket bemutató két részes interjúnkat, amiben Navracsics Judit munkáról, karrierről és családról is beszél.

Küzdj keményen, higgy magadban és légy hű önmagadhoz - vehir.hu

Folyamatosan pörög, ténykedik és egy percre sem veszíti el a lelkesedését. Hihetetlenül sikeres pályát épített fel, pedig csupán annyit tervezett, hogy nyelvtanár lesz. De azt már korán megtanulta, ha adódik egy lehetőség, azzal élni kell és keményen dolgozni.

vehir.hu
további cikkek
Programajánló - A háború és béke kérdései Programajánló - A háború és béke kérdései Mindannyiunkat aggodalommal töltenek el a világban jelenleg zajló brutális háborúk, a megoldhatatlannak tűnő fegyveres konfliktusok. Mégis a modern társadalom információs zajában, a témában erősen átpolitizált kommunikációs térben roppant nehéz a valódi történésekről tudományosan megalapozott, hiteles információkhoz jutni. Erre reagál most a Pannon Egyetem és az MTA VEAB, akiknek közös szervezésében az egyik leghitelesebb magyar biztonságpolitikai szakértő érkezik Veszprémbe előadást tartani. 2024. április 9. 11:32 Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52 Élsportolók két lábon VEDAC Élsportolók két lábon A Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumban valósul meg egy veszprémi kísérleti fejlesztés, az élsportolók sikeres továbbtanulásának elősegítése érdekében. 2024. április 1. 19:55 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. 2024. március 28. 13:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.