2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap

A plasztikkártyák akár a legkomolyabb ügyfeleket is elvarázsolják!

2019. augusztus 22. 13:00
Minden cégvezetőnek fontos, hogy mikor leendő ügyfelekkel találkozik, első bemutatkozása mély nyomot hagyjon majd az ügyfélben. Ezt pesze igazán nehéz elérni, főleg, ha a másik fél rengeteg megkereséssel, ajánlattal találkozik. Nem kell azonban kétségbeesni, egy szépen megtervezett plasztikkártya csodákra képes!

Mit üzennek a különböző plasztikkártyák az ügyfeleknek?

A plasztikkártyák különböző külsőkkel érhetőek el, s ugyan mindegyik mély benyomást gyakorolhat az új és leendő ügyfelekre, mégis mindegyiknek más üzenete van.

Az egyszerű, fehér alapra nyomtatott plasztikkártyák, illetve színes társaik a régi idők eleganciáit idézik. A nosztalgia hangulata mindenki arcára mosolyt csal, a papír helyett a műanyag alap pedig kölcsönöz a kártyáknak némi újszerűséget is.

Az arany és ezüst alapra készült darabok ezzel szemben egészen mást üzennek. Ehhez a két színhez évszázadok óta kötik a luxust, a kényeztetést, a gazdagságot, a profizmust. Egy ilyen kártya nem csupán elkápráztat majd mindenkit, de a kártyán szereplő cég neve mindenki tudatába belevésődik majd, hála a különleges színnek.

Hogy mi múlhatja felül még a királyi színeket is? Egyetlen egy plasztikkártya stílus van, ami még ezeken is felül tud emelkedni: az átlátszó alapra készült kártyák. Szinte csak a bankok használják ezt a kivételes színt, éppen ezért különleges, ebben rejlik a varázsa. Ha az ügyfél egy ilyen kártyát kap az első meeting alkalmával, biztos lehetsz benne, hogy sosem felejti el cégedet.

Mire érdemes még használni a plasztikkártyákat?

Természetesen nem csupán arra lehet használni a kártyákat, hogy egy bemutatkozás alkalmával mélyebben megmaradjunk az új ügyfél memóriájában. Érdemes megajándékozni azon ügyfeleket, akik kitartó hűségükkel támogatják cégünket. Egy különleges külsejű ajándékkártya bizony sokat tehet azért, hogy még jobb lehessen a kapcsolat velük.

Ezen termékek kettőssége csodálatos: egyetlen kártya képes új ügyfelek bevonzására és a régiek hűségének elmélyítésére. Szinte biztosra vehetjük, hogy a kártyával olyanok is találkozni fognak, akik eddig nem vagy alig ismerték cégünket.

Persze a különleges színek és kedves gesztusok mit sem érnek, ha a kártya külseje nincs professzionálisan megtervezve.

Van ötlet, de kellene mégis a segítség?

Ha már tisztában vagy azzal, hogy milyen célra és hány darab kártyát szeretnél készíttetni, akkor bizony csupán egyetlen dolgod maradt! Ez nem más, mint hogy írj a PromoPrint.hu csapatának egy emailt az ötleteidről, majd hagyd, hogy a különböző apró elemből valami nagyobb, különlegesebb születhessen.

Természetesen, ha már minden ötleted megvan, és csupán a megvalósítás maradt hátra, akkor ne habozz Excel táblázatba foglalva elküldeni a legfontosabb adatokat. A kártyák mellé pedig ne felejts el tartókat is kérni, így lesz egyedi a termék!

vehir.hu

További cikkek

Az őszi vírusok “doktora”
Az őszi vírusok “doktora”
Szeptembertől nemcsak a rohanó hétköznapok, a temérdek munka, az iskola, hanem az őszi betegségek időszaka is beköszöntött. Mindenki ismeri a kellemetlen érzést, amikor a változékony időjárás megannyi vírusos megbetegedést, légúti fertőzést hoz magával. A közösségben könnyen terjednek a fertőzések, így a vitamindús táplálkozás mellett ajánlott sok időt eltölteni a szabad levegőn. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy akár a lakásban is tiszta, kórokozómentes légkört biztosíthatsz családod részére?
Testi-lelki egyensúly
Testi-lelki egyensúly
A különböző wellness szolgáltatásokat már hosszú idő alkalmazzák az ember testi-lelki harmóniájának fenntartására, a relaxáció elmélyítéséhez.
Miben tudnak segíteni a munkaerő-kölcsönző cégek?
Miben tudnak segíteni a munkaerő-kölcsönző cégek?
Bővítés miatt rövid időn belül nagy számú munkaerőre van szükséged? Üresedés miatt azonnal gondoskodnod kell szakképzett munkavállalóid pótlásáról? Idényjellegű, megnövekedett rendelésállomány kielégítésére sürgősen munkaerőre van szükséged? A munkaerő-külcsönzők valamennyi problémára megoldás nyújtanak, így céged munkaerő problémáit a lehető leggyorsabban orvosolják.
Mire jók a polikarbonát lemezek?
Mire jók a polikarbonát lemezek?
A polikarbonát lemezek évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek a modern építészetben. Takarékos, könnyen kezelhető, mégis látványos megoldást jelentenek, ráadásul széles körben felhasználhatóak. Lássuk, milyen ötleteket lehet megvalósítani a segítségükkel!
Azonnal használható módszerek a telefonfüggőség csökkentésére
Azonnal használható módszerek a telefonfüggőség csökkentésére
Az okostelefonok forradalma szinte mindenkit beszippantott az elmúlt években, de a használati szokások nem mindig egészségesek. A telefonfüggőség mára az egyik leggyakoribb függőség, amely szinte minden korosztályt érint.
2019. november 17. // Hortenzia, Gergő névnap