2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Szezon előtti erőpróba

2009. augusztus 3. 10:52
Az MKB Veszprém első felkészülési mérkőzését játssza pénteken a Veszprém Arénában. Jegyek 800,- Ft-ért kaphatók. Putics Szlovéniában.

Mint arról korábban is beszámoltunk, Mocsai Lajos együttese a 2009/2010–es szezonra való felkészülés keretében első hazai nemzetközi mérkőzését játssza a lengyel Kielce csapata ellen 2009. augusztus 7-én (péntek) 18 órai kezdéssel.

A mérkőzésre a következő idényre megváltott bérletek érvényesek. A klub kérése a szurkolók felé, hogy amennyiben az új bérlettel történő beléptetésnél probléma merülne fel, vegyék fel a kapcsolatot az MKB Veszprém KC sportirodájával. A nem bérletesek a Veszprém Aréna jegypénztárában pénteken 12:00-tól megválthatják a belépőjegyüket, 800,– forintos áron.

A két együttes egy nappal korábban Tapolcán is összeméri erejét a Városi Rendezvénycsarnokban szintén 18 órától. A belépés 12 éves korig ingyenes, a nyugdíjasok és a diákok 700 Ft-ért, a felnőttek pedig 1000,- Ft ért tekinthetik meg az összecsapást.

A szurkolók a nyári szünetet követően először találkozhtanak az előző idény sikerkovácsaival, valamint az új szerzeményekkel.

Hír még a magyar bajnok és kupagyőztes háza tájáról, hogy Putics Barnát hétfőn megbeszélésre várják KEK-induló Cimos Koper vezetői, akik a Nemzeti Sport információi szerint a szegedi Laluska Balázs kivásárlásában már megállapodtak a játékos menedzserével, Szörnyi Attilával.

Putics indulás előtt a következőket mondta a sportnapilapnak: „Hétfőn két napra utazom Koperbe, de szerződést még biztosan nem írok alá, egyelőre körülnézek, ismerkedem a klubbal, a várossal. A csapatról annyit tudok, hogy a bajnokságban ezüstérmes lett a Velenje mögött, a KEK-ben pedig a Ferencváros ellen kezd.”

Zatkalik Dávid