Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiskorú prostituált tartott el két férfit Veszprémben

2019. szeptember 3. 11:07
A két, negyvenes éveiben járó férfi tudott róla, hogy kiskorú a prostituált, akit ‘foglalkoztattak’.

A Veszprémi Járási Ügyészség gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei illetőségű, magát kiskorú által folytatott prostitúciós tevékenységből kitartató férfi letartóztatására tett indítványt, amelynek a bíróság helyt adott.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ügy sértettje egy vele szerelmi kapcsolatban álló férfin keresztül 2019 júliusában ismerte meg az idősebb, 47 éves gyanúsítottat, akinek ajánlatát elfogadva a férfi veszprémi lakásába költözött, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytasson. A férfi egy internetes oldalon szerepeltette a kiskorú sértettet, miközben tudott arról, hogy a lány még nem töltötte be a tizennyolcadik életévét.

A gyanúsított a prostitúciós tevékenységből származó pénzösszeg felét kérte el a kiskorú sértettől, s azon utóbb bűntársával, egy 44 éves férfival osztozott, aki tudott a kiskorú által a lakásban folytatott tevékenységről.

A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítésének, valamint a bűnismétlésnek a veszélye miatt a gyanúsítottak letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte. A végzés nem végleges, az ellen a gyanúsítottak és a védők is fellebbezéssel éltek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.