Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Péntektől ismét katonai konvojok közlekednek több forgalmas útszakaszon

2019. szeptember 5. 11:15 // Forrás: mti
Egy nemzetközi gyakorlat miatt katonai konvojok közlekednek péntektől több forgalmas útszakaszon - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtökön.

Közleményük szerint szeptember 6-22. között tartanak gyakorlatot a Magyar Honvédség központi gyakorlóterén. Emiatt pénteken a Letenye határátkelőhely - M7 autópálya - 710. számú főút - 72. számú főút - 8. számú főút - Veszprém - Újmajor útvonalon, majd vasárnap a Tornyosnémeti határátkelőhely - 3. számú főút - M30 autópálya - M3 autópálya - M31 autóút - M0 autóút - M7 autópálya - 710. számú főút - 72. számú főút - 8. számú főút - Veszprém - Újmajor útvonalon közlekednek technikai eszközökből álló külföldi katonai konvojok.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását - írták, hozzátéve: a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

vehir.hu
további cikkek
Az őszi hónapokban a legnagyobb a vadakkal ütközés veszélye Az őszi hónapokban a legnagyobb a vadakkal ütközés veszélye Az elmúlt hetekben ismét megnőtt a vadbalesetekről szóló hírek száma, ami összefügésben áll az állatok párzási időszakban megváltozó viselkedésével - figyelmeztetett hétfői közleményében a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). 2024. szeptember 23. 14:41 MÁV közlemény: Késések és változások a vihar okozta károk miatt több vasútvonalon közlekedés MÁV közlemény: Késések és változások a vihar okozta károk miatt több vasútvonalon 2024. szeptember 15. 11:10 Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Általános városi közlekedési eszközzé válik a magán és közösségi elektromos roller, a Jövő Mobilitása Szövetség adatai szerint Magyarországon már több mint 100 ezer e-rollert használnak az emberek, amelyek mintegy 10 százaléka bérelhető, a többi magántulajdonú eszköz. Számuk folyamatosan nő, különösen a városokban, mivel az e-rollerekkel kikerülhetők a közlekedési dugók és parkolni is könnyű velük. 2024. szeptember 4. 11:56 Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz - közölte a MÁV a vasúttársaság honlapján vasárnap, kiemelve, hogy a balatoni szerelvények a főszezonban több mint 1,2 millió utazást szolgáltak ki. 2024. szeptember 1. 14:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.