Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C

Ajándékutalvány minden alkalomra?

2019. szeptember 13. 15:01
A legjobb választás! Hogy miért gondoljuk ezt? Össze is foglaljuk mai cikkünkben. Akit érdekel, maradjon velünk és olvasson tovább!

Biztosan mindenkinek van olyan ember a környezetében, akit nehéz meglepni, mert közel lehetetlen eltalálni az ízlését, vagy éppen olyan élethelyzetben van, amikor az a praktikus, ha arra költheti az ajándékát, amire csak szeretné. Arról nem is beszélve, hogy az ajándékutalványnál fel sem merül az emberben, hogy azt tovább ajándékozná, hiszen bármire felhasználható.

Ezeknek az embereknek nyújt óriási segítséget, hogy létezik az ajándékutalvány, mint meglepetés forrás. Igen ám, de kit, milyen alkalomra, milyen ajándékutalvánnyal érdemes meglepni?

Milyen alkalmakra érdemes ajándékutalványt választani?

Ez egy elég összetett kérdés, hiszen bármikor, bármire lehetne választani. Ennek ellenére például nászajándékba ritkán látjuk, hogy ajándékutalványt adnak, pedig igazán jó opció. Mégsem pénz, de arra költik, amire szeretnék. Főleg akkor, ha mondjuk szeretnének egy különleges, közös élményt szerezni az ifjú párnak, amihez a Meglepkék ajándékutalványa tökéletes megoldást nyújt. Ezt ők arra az élményre válthatják be, amihez a leginkább kedvük van, azaz raftingolhatnak, lebeghetnek szélcsatornában, hőlégballonozhatnak, de akár a vitorlázás és a közös lövészet is szóba jöhet.

Szülinapra vagy évfordulóra is ötletes ajándék egy utalvány, hiszen mindenkinek van egy bakancslistája, amin szerepelnek olyan élmények, amit mindenképp meg szeretne élni. Ehhez könnyen hozzásegíthetjük az ünnepeltet egy Meglepkék utalvánnyal. Egy wellness a Rudas fürdőben? Egy motorcsónak vezetés, esetleg egy JetLev? Búvárkodás a Lupa-tóban? Mind lehetséges, ha éppen ezekre szeretné beváltani az ajádékutalványt.

Ezen kívül vannak célirányosan meghatározott utalványok, amiket az adott kategórián belül lehet beváltani. Ilyenek például az autós ajándékutalványok, amikkel akár egy Big Foot vezetése is lehetséges, de ha inkább driftelnénk vagy rallyznánk, annak sincsen akadálya.

Repülős élmény utalványt értelemszerűen légi programokra lehet beváltani, míg az extrém programok között kaptak helyet a különböző lövészetek, a tandemugrás, a víziernyőzés és még számtalan lehetőség.

A nőkre és a férfiakra is külön gondoltak, amiben szerepel lazító masszázs, SPA kezelés, sőt akár nordic walking vagy profi fotózás is. Férfiak esetében autók, fegyverek, repülés és még rengeteg adrenalindús program kapott helyet.

Végül pedig akár gyerekek is kaphatnak ajándékutalványt, amiket a saját kedvenceikre válthatnak be, mint például PS vagy XBOX party a barátokkal, vagy éppen belépés a virtuális valóságba.

Ahogy látható, élményt ajándékozni igenis menő és okos ötlet.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.