Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
12°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
12°C

Unisex parfüm

2019. szeptember 13. 15:04

Manapság már a női parfümök sem csak a nők számára készülnek, mert az is fontos szerepet játszik egy adott illattal kapcsolatban, hogy az milyen hatást képes gyakorolni a férfiakra. Ugyanúgy igaz ez fordítva is, vagyis a férfi parfümöknél is fontos szempont, hogy milyen érzéseket vált ki a nőkből az adott aroma.

Szerencsére ma már mindkét nem szívesen és gyakran használ parfümöt, hiszen köztudott, hogy a parfümöket a csábítás egyik legősibb fegyvereként tartják számon.

Tovább bonyolítja a képletet a jelenség, amelyet úgy nevezünk, hogy unisex parfüm. Napjainkra ugyanis szinte megszűnni látszik már a női és férfi szerepek között meghúzott éles határvonal, és erre természetesen reagált a világ is, így megjelentek a kínálatban az unisex parfümök, vagyis az illatok, amelyek egyszerre használhatóak a nők és a férfiak számára is.

Unisex parfüm márkák

A Myparfüm.hu kínálatában az unisex parfümök is megtalálhatóak. Gyártókat tekintve a választékukban a Bvlgari, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Hermes, Montale, Tom Ford és a Marc Jacobs képviselteti magát.

Bvlgaritól a Black elnevezésű illat EDT változata található meg több kiszerelésben, Calvin Kleintől a CK All, CK Be, CK One és CK2 illatok, míg Dolce & Gabbana-tól a No. 14. No. 11, No. 18, No. 10 és No. 6 illatok.

Kétféle unisex Hermes parfüm közül lehet választani a webshopjukban, a Hermes Eau De Pamplemousse Rose EDC és a Hermes Un Jardin Sur La Lagune EDT közül. Montale márkából szélesebb a kínálat, megvásárolhatóak akár a Aoud Roses Petals EDP, Chypre Fruité EDP, Fougeres Marine EDP, Ginger Musk EDP, Musk to Musk EDP, Patchouli Leaves EDP, Sandflowers EDP, White Musk EDP és a Wood & Spices EDP illatok.

Továbbá megtalálod Tom Ford Sole Di Positano Acqua, Champaca Absolute, Neroli Portofino Acqua elnevezésű illatait, de Marc Jacobs unisex parfümjét is választhatod már akár, a Rain Splash-t.

A tartós illat titka

A parfümökben nők és férfiak egyaránt fontosnak tartják, hogy a magukra fújt illat minél tovább tartson, hiszen egy jól megválasztott parfüm nem csak öltöztet, de növeli az ápoltság érzetét, sokkal frissebbnek, üdébbnek, de még magabiztosabbnak is érzed magad tőle, vagyis jelentős mértékben kihatnak a lelki világunkra.

Hogy az illat minél tovább kitartson, van pár trükk, amit érdemes követni:

• a parfümöt mindig szobahőmérsékleten tárold, ahol lehetőleg nem éri fény

• EDP esetén elegendő 3-4 fújás reggel, nem szabad a parfümöket túladagolni, mert akkor akár zavaró hatásúak is lehetnek

• lehetőleg tusolás után fújd be magad a parfümmel, mert az illat jobban szívódik be a nedves és meleg bőrbe, mint a szárazba

• a parfüm illata felfelé száll, így érdemes az alsó végtagtól (boka, térdhajlat) haladni felfelé a nyak és a fül irányába

• mehet pár csepp parfüm a kendőre, mert a textil tovább őrzi meg az illatokat

Nézz szét a Myparfüm.hu weboldalán, és válogass az unisex parfümök közül, és keresd a kedvenc illatodat a másik nem képviselőin!

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.