Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C

Viledával napjainkban is

2019. szeptember 13. 15:07

A Viledát már sok-sok évvel ezelőttről is jól ismerhetjük. Neve minden esetben magas és megbízható minőséget képviselt. Napjainkban sincs ez másképp, sőt, azóta néhány fejlesztésen is átestek, amelyek továbbra is kiemelik őket a takarító eszközök általános csoportjából.

A legmegbízhatóbb vállalat, mely a legjobban alkalmazható termékskálát nyújtja a lakossági és az üzleti felhasználók körének. Régen elsősorban a lakosságnak gyártottak, mára azonban az ipari szektor a fő felvevő piacuk. Az üzleti felhasználás területén az egyik legmagasabb termék minőséget képviselik a takarítási ágazatban.

Takarítási rendszer

A Vileda sosem önmagában egy terméket árult. Minden esetben egy komplett csomag, vagy ha úgy tetszik, takarító szett gondoskodott a tisztításról. A tisztításra váró terület az eszközök használatával a legegyszerűbb módon és a legnagyobb tisztasági hatékonysággal válhat ragyogóvá.

A Vileda elemek az esetleges elhasználódás következtében egyszerűen cserélhetőek, mivel pót- és kiegészítő elemekkel egyaránt a rendelkezésünkre állnak. Sőt, egyes Vileda elemek más Vileda rendszerben használva is jól működhetnek. A márkanév magában foglalja a széles lehetőségeket a felhasználás tekintetében.

Fejlődés

A cég a már egyszer legyártott és forgalmazásba került termékeit a vásárlói igények és visszajelzések alapján minden esetben még tovább fejleszti. Így a korábban forgalomba került eszközök az újabb modell elemeivel együtt felhasználhatóak. Saját takarítóeszköz parkunk így kisebb befektetéssel már könnyedén szinte új lehet azzal a trükkel, hogy egyes elemeit újra vagy kicsit másra cseréljük.

Pont így készült a Vileda UltraSpeed Pro rendszer, ami az UltraSpeed rendszer továbbfejlesztése lett. Ez mind egyvödrös, mind kétvödrös kivitelben is elérhető. Egy forradalmian új felmosó préselési technikát alkalmaz, amely használatával kevesebb energiafelhasználással több vizet lehet kicsavarni a felmosófejből. Ennek köszönhetően a felmosott padló felülete gyorsabban szárad, és hamarabb újra biztonságosan és tisztán használható.

A rendszer költséghatékony, könnyűsúlyú, mégis tartós elemekből épül fel. A rendszerhez különböző felmosó fejeket is kínálnak, hogy minden felhasználó megtalálhassa a céljaihoz és a padló típusához legideálisabb kivitelt.

Minőség

Ahogy már említettük, minden eszközük magas minőségű. A profitakaritokboltja.hu-nál megtalálható üzleti felhasználásra készült modellek már a prémium termékek közé sorolhatók. Minden termékük egyedileg kifejlesztett mikroszálas fejjel felszerelt, amivel a kevésbé hozzáértők is maximális hatékonysággal képesek egy felületet tisztán tartani.

A baktérium-mentességhez a felületen használt tisztítószerrel gondoskodhatunk. Így a kettő az egyben elmélet alapján mindent egyben tudhatunk le.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.