Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

MÁV: 50 megállót és vasútállomást újítanak fel

2019. szeptember 14. 1:38 // Forrás: mti
Összesen 700 megállója és vasúti állomása van a MÁV-nak országszerte. Ezek közül ötvenet újítanak fel 2023-ig - mondta Loppert Dániel, a MÁV kommunikációs igazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán.

Az igazgató elmondta, a jegyvásárlási statisztikák alapján választották ki az 50 legforgalmasabb megállóhelyet, illetve vasútállomást, amelyeket felújítanak.

Kisebb rekonstrukció már el is indult az ország legforgalmasabb megállóhelyén, Zuglón, ahol évente másfél millió utas fordul meg.

A felújítások elsősorban Budapestre és Pest megyére, illetve az elővárosi forgalomra koncentrálnak, hiszen innen jön a MÁV utasainak csaknem fele - mondta a MÁV kommunikációs igazgatója.

vehir.hu
további cikkek
Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. ma 10:19 A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. tegnap 11:29 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.