Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben

2019. szeptember 16. 5:00
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán, az egykori Vasas Sportpályán.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete, karöltve a Polgári Csapattal hagyományőrző célzattal idén is megrendezi a Fiatalok Napját a sport és a kultúra jegyében.

A színes programokkal tarkított szombati eseménynek az egykori Vasas Sportpálya, más néven az Erdész utcai sportkomplexum biztosít majd otthont. Abszolút érdemes lesz kényelmes ruhát húzni, s kilátogatni a sportágválasztóra, hiszen

a barantától a küzdősportokon át egészen a futsalig, izgalmasabbnál izgalmasabb sportokkal ismerkedhetnek meg.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítik az állomásokat, a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhetnek:

a fődíj egy kerékpár lesz!

Ha esetleg viszont mozgolódni nincs sok kedve, akkor sincs semmi gond. Ugyanis lehetősége nyílik majd találkozni, s beszélgetni a kétszeres Euróba-bajnok, világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy Lászlóval, illetve több nagy múltú sportolóval is.

A programok sűrűjében, 11 és 13 óra között a Vöröskereszt szervezésében pedig véradásra is sor kerül,

amellyel akár három életet is megmenthet!

A nap végéhez közeledve pedig Ricsix bűvész gondoskodik majd mutatványaival a jókedvről. A szervezők a fiatalok mellett mindenkit nagy szeretettel várnak.

Ide kapcsolódó korábbi hírünk, hogy a veszprémi fiatalok klubot alapítottak, hogy még hatékonyabban részt tudjanak venni a város fejlesztésében ötleteikkel. A Fiatalok Napján ők is részt vesznek.

Klubot alapítottak a veszprémi fiatalok - vehir.hu

Előbb-utóbb azok a fiatalok fogják formálni Veszprém mindennapjait, akik most még az ifjabb generációhoz tartoznak. Közülük néhányan klubot alapítottak, hogy már most hatékonyabban részt tudjanak venni a város fejlesztésében. Az alapítók szerda délután mutatták be terveiket. Felelősség a környezet iránt és tartalmas szabadidős elfoglaltságok.

vehir.hu
további cikkek
Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 A lehetőséggel együtt felelősséget is kaptak a veszprémi fiatalok fiatalok A lehetőséggel együtt felelősséget is kaptak a veszprémi fiatalok Idén ősszel elfogadták Veszprém új ifjúsági koncepcióját, ami többek közt abban is kitűnik a hasonló dokumentumok közül, hogy megalkotásában több olyan helyi fiatal is részt vett, akik még a tizennyolcadik életévüket sem töltötték be. Meglepetést pedig bőven okoztak, amikor a közös munka zajlott. Ezekről is kérdeztük dr. Hegedűs Barbara alpolgármestert, aki végig ott volt a koncepció megalkotásánál. 2023. december 18. 16:30 Hogyan lázadhat egy jobboldali fiatal a konzervatív kormány mellett? Hogyan lázadhat egy jobboldali fiatal a konzervatív kormány mellett? Újabb veszprémi politikus neve jelent meg az országos politikában. Halmay Gábor, a Dózsaváros és a Jeruzsálemhegy egyik önkormányzati képviselője az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) ügyvezető alelnöke lett. Azt mondja, a konzervatív beállítottságú fiataloknak számos személyes támadással kell szembenézniük, de van egy nagy különbség liberális társaikhoz képes. Vajon mennyire trendi a fiatalok körében konzervatívnak lenni? Mi lesz a lázadó énjükkel ebben a politikai szervezetben? Ezekről is beszélgettünk. 2023. december 6. 12:07 Támogatja és visszavárja a fiatalokat Veszprém fiatalok Támogatja és visszavárja a fiatalokat Veszprém Öt olyan fiatal részesült a város ösztöndíjában, akiket állandó lakhelyük Veszprémhez köti, de jelenleg egyetemi tanulmányaikat nem itt végzik. 2023. november 19. 15:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.