2020. január 20. // Sebestyén névnap

Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben

2019. szeptember 16. 5:00
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán, az egykori Vasas Sportpályán.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete, karöltve a Polgári Csapattal hagyományőrző célzattal idén is megrendezi a Fiatalok Napját a sport és a kultúra jegyében.

A színes programokkal tarkított szombati eseménynek az egykori Vasas Sportpálya, más néven az Erdész utcai sportkomplexum biztosít majd otthont. Abszolút érdemes lesz kényelmes ruhát húzni, s kilátogatni a sportágválasztóra, hiszen

a barantától a küzdősportokon át egészen a futsalig, izgalmasabbnál izgalmasabb sportokkal ismerkedhetnek meg.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítik az állomásokat, a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhetnek:

a fődíj egy kerékpár lesz!

Ha esetleg viszont mozgolódni nincs sok kedve, akkor sincs semmi gond. Ugyanis lehetősége nyílik majd találkozni, s beszélgetni a kétszeres Euróba-bajnok, világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy Lászlóval, illetve több nagy múltú sportolóval is.

A programok sűrűjében, 11 és 13 óra között a Vöröskereszt szervezésében pedig véradásra is sor kerül,

amellyel akár három életet is megmenthet!

A nap végéhez közeledve pedig Ricsix bűvész gondoskodik majd mutatványaival a jókedvről. A szervezők a fiatalok mellett mindenkit nagy szeretettel várnak.

Ide kapcsolódó korábbi hírünk, hogy a veszprémi fiatalok klubot alapítottak, hogy még hatékonyabban részt tudjanak venni a város fejlesztésében ötleteikkel. A Fiatalok Napján ők is részt vesznek.

Klubot alapítottak a veszprémi fiatalok - vehir.hu

Előbb-utóbb azok a fiatalok fogják formálni Veszprém mindennapjait, akik most még az ifjabb generációhoz tartoznak. Közülük néhányan klubot alapítottak, hogy már most hatékonyabban részt tudjanak venni a város fejlesztésében. Az alapítók szerda délután mutatták be terveiket. Felelősség a környezet iránt és tartalmas szabadidős elfoglaltságok.

vehir.hu

További cikkek

Fogalmazz meg célokat és érd el a közösséggel együtt, az este 9-es vonatig!
Fogalmazz meg célokat és érd el a közösséggel együtt, az este 9-es vonatig!
Adott egy feltörekvő nyughatatlan színész, aki 100 fokon ég, a nevével fémjelzett közösségi projektektől pedig hangos a sajtó. Vecsei H. Miklós, a Vígszínház színművésze a veszprémi fiatalok vendége volt vasárnap este, a beszélgetés pedig hamar a felszínre hozta a legmélyebb filozofikus emberi érzelmeket. Figyelem, nem a legegyszerűbb gondolatok jönnek!
Ifjúsági ponttá alakult a Kossuth utcai turisztikai pavilon
Ifjúsági ponttá alakult a Kossuth utcai turisztikai pavilon
A Veszprémi Petőfi Színház kezdeményezésére átalakul a Kossuth utcai információs pavilon, új funkciók költöznek a létesítménybe.
Önkéntesek a pályán
Önkéntesek a pályán
Veszprémben is csatlakoztak a 72 óra kompromisszumok nélkül kezdeményezéshez.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Falatnyi jótékonyság a Kossuth utcán
Falatnyi jótékonyság a Kossuth utcán
Szerdán kora délután hivatalosan is kezdetét vette a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHHFE) második jótékonysági süteményvására a Főposta előtt.
2020. január 20. // Sebestyén névnap