Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C

Az iPuro márka és termékei

2019. szeptember 19. 11:34

Az iPuro cég 15 évvel ezelőtt indult el hódító útjára, amely ma Németország egyik legismertebb illatosító márkája közé tartozik. Az iPuro különlegessége, hogy a nem mindennapi illatokat rendkívül esztétikus, valamint letisztult külsővel kombinálja.

A folyamatos újításoknak köszönhetően rengeteg illatot kínál minden hangulathoz, korhoz és környezethez, köztük az autóban is használható illatosítókat is. A termékcsalád rendkívül magas minőséggel rendelkezik.

Az iPuro márkát és a hozzátartozó illatosítókat, egy nagyon jó weboldalon is beszerezheted, amelyet ajánlanék neked. A Lakásparfüm oldalon lakások, irodák, szállodai szobák, szekrények, autók, stb. illatosítására találsz termékeket, amelyek kiváló minőséggel rendelkeznek.

Termékeik között megtalálhatóak az illatgyertyák, bambuszpálcás, pálcás, diffúzoros, kapszulás illatosítók, valamint az autóban is használható illatosító készülékek. Szeretnék neked bemutatni pár terméket a webáruház kínálatából.

Az egyik egy igazán modern különlegesség.

Az iPuro Big Cube kapszulás illatosító diffúzor a parfüm illatával aranyozza be az otthonodat, akár nagyobb szobában is használható. Ha az okostelefonod rendelkezik Qi vezeték nélküli töltési funkcióval, felfedezheted az integrált vezeték nélküli töltőállomás további előnyeit. A töltőállomásról levéve is működik, akkumulátorral is rendelkezik.

Az iPuro Air Pearls elektronikus diffúzorokat kifejezetten az iPuro Air Pearls kapszulákhoz fejlesztették ki. A kapszulák azonosak minden iPuro elektromos termékkel. A finom parfümös illatok lassan szabadulnak fel a légtérben, ezáltal teremtik meg a varázslatot.

Bambuszpálcás illatosítók

Ez az illatosítási módszer az egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás. Vélemények szerint a kezeletlen fa jól beszívja az illóolajat, ezáltal hosszan megtartja az aromát.

Használata egyszerű és biztonságos, hiszen nem kell hozzá más, mint egy szép üvegcse, vagy bármi, amibe el tudod helyezni, valamint a kiválasztott illóolaj, amibe belemártod. De vigyázz, mert ha túl sok illóolajat használsz, akkor olyan erős, intenzív illatokat teremthetsz, amelyek lehet, hogy túl soknak bizonyulnak majd.

Az iPuro-nál választhatunk az Essentials és a Classic pálcás diffúzor változatok közül, így eldönthetjük, hogy melyik design illik jobban hozzánk és lakásunkhoz, illetve azt is, hogy bambusz vagy rost pálcák adják át a különleges illatokat a szobának. A rost pálcák folyamatos, kellemes intenzitást tesznek lehetővé. A választható illatok mind különleges hangulatot teremtenek a helyiségben.

Illatgyertyák

Az illatgyertyák használata is nagyon elterjedt illatosítási módszer manapság. Mindazok mellett, hogy gyorsan és elég intenzíven ontják magukból a jobbnál jobb illatanyagokat, romantikus hangulatot és kiváló díszt is varázsolhatunk belőlük.

Fontos megemlíteni, hogy ha valaki gyertyát használ a helyiségek illatosítására, és elhagyja az adott helyet, mindenképpen oltsa el azt, vagy ha kisgyermek és háziállat is tartózkodik a lakásban, tegye elérhetetlen helyre a balesetek megelőzése érdekében. Az iPuro illatai gyertyás illatosítás terén a bambusz, a napos strandidő, orchidea és a noir illataiban érhetőek el a Lakásparfümnél.

Remélem, meglátogatod ezt a weboldalt, hiszen sok más terméket is megismerhetsz itt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.