Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
11°C

Impozáns rendezvények

2019. szeptember 19. 11:46

A rendezvényszervezés területén legmeghatározóbb szerepet a helyszín kiválasztása érdemel. Ennél a pontnál dől el, hogy az esemény pozitív vagy negatív visszhangot kap. Napjaink fejlődő technológiájának köszönhetően már bőven túlszárnyaltuk az iskolai aulákban tartott hagyományos bálok és a tradicionális esküvők sorát.

Az ideális helyszín

A rendezvényhelyszínek szempontjából elvárás, hogy az a legmodernebb technológiával felszerelt legyen. Ez a felszereltség modern hang és fénytechnikája mellett a kiszolgáló területeket is érinti. Ennek köszönhetően a vendégek a legmodernebb konyhai felszereléseknek köszönhetően varázslatos ízutazáson vehetnek részt. Ezzel tudják biztosítani, hogy a megrendezésre kerülő esemény maximálisan megfeleljen az európai színvonalnak.

Egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező helyszín tökéletes mind magán, mind üzleti találkozók lebonyolítására. A családi események, születésnapok, esküvők mellett a csapatépítő rendezvények, vacsorák és állófogadások is emlékezetes pillanatok maradnak.

A menü

A rendezvények másik meghatározója a felszolgált ételsor. A legtöbb ember szívéhez a legközelebb a magyar konyha áll. Jóllehet a húsleves, rántott hús kombinációtól azért már többet szeretnénk. Talán már az sem szempont, hogy a maradékot haza lehessen vinni. Jól esik azonban alkalomadtán különlegességet is megkóstolni. Rendezvények területén érdemesebb a tradicionális megoldásoknál maradni, esetleg azokat egy újszerű köntösbe bújtatni.

Így ideális választás lehet a nemzetközi és magyar konyha fúziójából megálmodott menüsorral fokozni az egyébként is öt csillagos rendezvényhelyszínt. Az ételsor így az időseket és a fiatalokat, a hagyományos és a modern ízvilágot kedvelőket és az ételkritikusokat is el fogja kápráztatni.

A ráadás

Egy rendezvény attól válik különlegessé, hogy tartalmaz valami egyedi megoldást. Sztárvendégeket hívni sem rossz ötlet, de nagyobb társaság esetén biztos lesznek olyanok, akiknek nem lesz a kedvence. Sőt, legjobb, ha az extra show elemet nem kell a rendezvény programba beilleszteni, hanem az a helyszínen eleve megtalálható.

A Rudas Bistro rendezvény termeinek bérlése során lehetőségünk nyílik a teljes Rudas gyógyfürdő részlegét is az esemény részévé tenni. Ennek köszönhetően a több száz éves múltra visszatekintő fürdő légkörében, az egyedülálló világörökség részét képező Budai panoráma alatt tarthatunk meg egy számunkra oly fontos napot.

A fürdő teljes felújításon esett át. Az újonnan elkészült szaunavilág használata után felüdítő az úszómedencét is birtokba venni. Ezzel az extrával mellényúlni nem lehet, nem úgy, mint egy rosszul megválasztott előadóval vagy énekessel. Aki nem szeret csobbanni, egyszerűen kihagyja a lehetőséget. Bár kevesen vannak, akik a világviszonylatban egyedülálló panorámát kihagyják.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.