Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Először a hajnalok enyhülnek

2019. szeptember 20. 10:09 // Forrás: vmeteo.hu

Pénteken fátyolfelhők szűrik a Nap fényét, pár gomolyfelhő is előfordulhat délután, természetesen csapadék nem lesz. Mérsékelt északi-északkeleti szél fúj, délután 17°C, este 11°C várható - írja a Vmeteo.hu.

Szombaton az enyhülés először hajnalban lesz észrevehető, megszűnnek a talaj menti fagyok, inkább már kevéssel 10°C felett alakul a minimum hőmérsékleti érték. Napközben sok napsütés, melegfronti hatás, mérsékelt délkeleti szél, 20°C környékére melegedő levegő támogat minden szabadtéri tevékenységet. Szombat este 14°C-ot mérhetünk.

Vasárnap tovább melegszik a levegő, a hőmérséklet ismét elérheti a 25°C-ot. Hétfőtől a hét végéig mozgalmas lesz a légkör felettünk. 24-36 órás váltásban meleg-és hidegfrontok jönnek mennek, de enyhe marad az idő. Hétfőn melegfront esővel, kedden hidegfront széllel, csapadék nélkül, szerdán melegfront, csütörtökön hidegfront záporokkal és így tovább a hét végéig. Ettől függetlenül enyhe marad az idő, 20°C alatti hőmérsékletek csak csapadékos időben várhatóak, illetve a jövő hét vége ígér ismét hűvösebb időjárást.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.