Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Sima győzelem Veszprémben is / MKB Veszprém KC–Kielce 31:23 (11:8)

2009. augusztus 7. 21:27
Két nap leforgása alatt másodszor győzte le a veszprémi férfi kézilabdacsapat a lengyel bajnok Kielcét.

A csütörtöki tapolcai diadalt követően először lépett pályára hazai közönsége alőtt Mocsai Lajos együttese az új idényben, amely felkészülési mérkőzésen a lengyel Kielce gárdáját fogadta a Veszprém Arénában.

Az első tíz perc kiegyenlített játékot hozott, a folytatásban azonban a remeklő Fazekas bravúrjainak is köszönhetően 7:5-ről 11:5-re módosított az állást a hazi együttes. A félidő hajráját még megnyomta Bogdan Wenta gárdája, amely három gólra visszajött. Az első játékrész alapján azonban nem lehetett kétséges, hogy a magyar bajnok ellenfelénél lényegesen jobb erőkből álló együttes.

A második játékrészben tovább fokozta a tempót a Mocsai-csapat. Sesum és Gulyás beállítása új lendületet adott a játéknak, s Vujin is elkapta a fonalat. Az MKB végül - a tapolcai mérkőzéshez hasonlóan - ismét nyolc gólal nyert. Érdekesség, hogy  a két új átlövőt (Terzic és Mirkovic) leszámítva valamennyi veszprémi mezőnyjátékos betalált a lengyelek kapujába.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
MKB Veszprém KC–Kielce 31:23 (11:8)
Veszprém, 1300 néző.
Veszprém: Fazekas – Iváncsik T. 3, Vilovski 4, Lapcevic 1, Lushnikov 1, Terzic, Iváncsik G. 2. Csere: Andorka (kapus), Eklemovics 1, Vujin 7 (2), Perez 3, Gulyás 4, Korazija 2, Sesum 3, Mirkovic
Vezetőedző: Mocsai Lajos

Galéria
Sima győzelem Veszprémben is
Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.