Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Putics a Koperban folytatja / A válogatott átlövő aláírta egyéves szerződését a szlovén klubbal

2009. augusztus 10. 21:30 // Forrás: NSO
A veszprémi nevelésű játékos aláírta szerződését a szlovén pontvadászat ezüstérmeséhez, s már új csapatával készül a következő szezonra.

 „A múlt héten a legtöbb kérdésben már megegyeztünk, a kisebb részletekről pedig azóta állapodtunk meg – mondta a Nemzeti Sportnak a 24 éves balátlövő, akire korábban a Gummersbach is vadászott. – Már csak az van hátra, hogy a Koper kifizesse a Veszprémnek a kivásárlási áramat, s azzal megszűnik a szerződésem nevelőegyesületemben."
 

A szlovénok kivásárlási szándékát megerősítette a sportnapilapnak Magyarády Péter, az MKB Veszprém gazdasági és operatív elnöke, aki hozzáfűzte, a játékos áráról folyó egyeztetéseken nagyon közel kerültek egymáshoz az álláspontok, s szerinte egy-két napon belül megállapodhat a Koper és a Veszprém.

vehir.hu
további cikkek
Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú kék fény Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú Az Ajkai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 13 éves, ajkai fiú eltűnése ügyében. tegnap 23:28 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem Pannon Egyetem 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem A Pannon Egyetem a héten ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, amely nemcsak az intézmény, de Veszprém városa számára is fontos mérföldkő. Az egyetem hosszú és gazdag múltra tekint vissza, hiszen az évtizedek során központi szereplővé vált a térség oktatási és kutatási életében. tegnap 21:38 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.