Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
16°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
16°C

Női labdarúgás: vereség Győrben

2014. január 30. 13:45
Városunk női labdarúgócsapata 5–2-re kikapott a Győr vendégeként a másodosztályú bajnokság vasárnapi meccsén.

A női labdarúgó NB II-ben az első fordulóban három pontot gyűjtő Győrhöz látogatott a kiütéses vereséggel kezdő Veszprém. Jól kezdte az összecsapást Molnár Zoltán együttese, amely András Anita büntetőjével a 9. percben vezetést szerzett. Sajnos még az első negyedórában érkezett a válasz, a 20. percben pedig már a hazaiaknál volt az előny.

A szünet után a kisalföldiek még háromszor megzörgették a bakonyi hálót, az 5–2-es végeredményt pedig Varga Dóra állította be a rendes játékidő utolsó percében. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a mieink csere nélkül játszották le az összecsapást.

Női labdarúgó NB II, Nyugati-csoport, 2. forduló:
Győri ETO FC–Veszprém FC 5–2 (2–1)
Győr, vezette: Rigó (Hima, Szeles).
Győr: Joó – Mogyorósi (Kardos E., 69.), Géczi, Fleck, Janicsek, Öreg, Kalmár (Nyéki, 46.), Dura, Bogdán (Horváth R., 46.), András F., Mészáros D. Vezetőedző: Horváth István Tamás.
Veszprém: Hadnagy – Polgár, Faddi, Kikl, Kun – Szalai, András A., Borbély, Kéri – Varga D. – Kovács-Fáber. Vezetőedző: Molnár Zoltán.
Gólszerzők: Kalmár (15.), Dura (21., 60.), Horváth R. (48.), Öreg (51.), ill. András A. (9. – tizenegyesből), Varga D. (90.).

vehirsport.hu
további cikkek
A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. tegnap 22:31 Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért Practical VSC Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért A Practical VSC Bartusz Dániel duplájával magabiztos diadalt aratott a Csornai SE vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi összecsapásán. A címvédő veszprémiek továbbra is harcban állnak a bajnoki címért. tegnap 19:01 Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. 2024. május 2. 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.