Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csúcsrangadó az idény elején

2009. augusztus 28. 17:20
Szombaton első ízben rendezik meg a férfi kézilabda Szuperkupát. A kecskeméti rangadón a Szeged és a Veszprém gárdája csap össze.

A hagyományok szerint a Szuperkupa a bajnok és a kupagyőztes között zajlik. S noha a 2008/2009-es idényben mindkettőt bezsebelte Mocsai Lajos együttese, mégis megrendezik a rangos sporteseményt.

– A szombati esemény első sorban egy reklámértékű kupa, amelynek a legfontosabb célja a kézilabda népszerűsítése. Mindkét fél tisztességesen készül a megmérettetésre. Dinamikus, kreatív mérkőzést fogunk látni. Külön örömömre szolgálna, ha a túlzott küzdelem helyett ezúttal gálamérkőzést játszanánk. Motivált a csapatom, így ezt a mérkőzést is nagyon komolyan vesszük – mondta Mocsai Lajos a tízgólos hazai sikerrel zárult Tatabánya elleni nyitómérkőzést követő sajtótájékoztatón.

A Tisza-partiaknak van törlesztenivalójuk a mieinkkel szemben, az előző kiírásban ugyanis a két ősi rivális valamennyi találkozóján vesztesként hagyták el a pályát. Vladan Matic edző a találkozón biztosan nem számíthat Andjelkovic játékára, aki a felkészülés során a franci Ivry ellen szenvedett vállsérülést.

A Tatabánya elleni meccst kihagyó Iváncsik Grgő viszont nagy valószínűséggel már ott lesz a társakkal.

A meccs felvezetéseként 15 óra 30 perckor kezdődik a Budapest Bank Kecskemét KSE és a szlovákiai Tatran Presov (Eperjes) közötti, NB I-es bajnoki kézilabda összecsapás. A Sport Klub televízió mindkét összecsapást élőben közvetíti.

A program

Kecskemét, 2009. augusztus 29.

15.30 Budapest Bank Kecskemét KSE–Tatran Presov (tv: Sport Klub)
Budapest Bank férfi kézilabda liga
18.00 MKB Veszprém KC–Pick Szeged (tv: Sport Klub)
Szuperkupa mérkőzés 

Zatkalik Dávid
további cikkek
Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú kék fény Eltűnt egy tizenhárom éves ajkai fiú Az Ajkai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 13 éves, ajkai fiú eltűnése ügyében. tegnap 23:28 Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben férfi kézilabda BL Bodó bombagóljával nyert a Szeged a BL-ben A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. tegnap 20:51 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem Pannon Egyetem 75 éves jubileumát ünnepli a Pannon Egyetem A Pannon Egyetem a héten ünnepli fennállásának 75. évfordulóját, amely nemcsak az intézmény, de Veszprém városa számára is fontos mérföldkő. Az egyetem hosszú és gazdag múltra tekint vissza, hiszen az évtizedek során központi szereplővé vált a térség oktatási és kutatási életében. tegnap 21:38 Egyelőre csak a nevek változtak Erről jut eszembe… Egyelőre csak a nevek változtak Még hogy nem lehet kétszer belelépni ugyanabba a folyóba? A veszprémi férfi kézilabdacsapat cáfolja a régi mondást. Tavaly Momir Ilics szakmai irányításával is két győzelemmel kezdte a BL-szereplést a Telekom Veszprém, majd jött a dániai fiaskó (36-30) a GOG ellen. Most két bravúros győzelem után Portugáliába ment házhoz a pofonért a Veszprém Handball Club, immár a világhírű Xavier Pascuallal a kispadon. Úgy tűnik, egyelőre csak a nevek változtak, a teljesítmény a régi maradt. tegnap 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.