Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fókuszban az Eb-selejtező

2014. október 25. 12:31
A korábban megadott időpontnál fél órával később, október 28-án (kedden) 18:30-kor kezdődik a Magyarország–Fehéroroszország felkészülési futsalmeccs Veszprémben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar futsal-válogatott október 28-án a Március 15. utcai sportcsarnokban fogadja Fehéroroszország legjobbjait felkészülési meccsen. A felek a 2015-ös Eb-selejtezőkre készülnek. A mérkőzés ingyenesen megtekinthető.

Sito Rivera együttese jövő márciusban Macedóniában vív selejtezőtornát, ahol a házigazda mellett a világ egyik legjobbjával, Spanyolországgal, valamint az előselejtező kör második legjobbjával találkozik. A csoportelsők automatikusan kijutnak a 2016-os szerbiai Eb-re, a második helyen végző csapatok pedig pótselejtezőt játszanak. 2015. szeptemberben.

Ismét Veszprémben a válogatott! - archív fotókIsmét Veszprémben a válogatott! - archív fotók

A keddi ellenfél, Fehéroroszország az olaszokkal, a lengyelekkel és az előselejtező kör B csoportjának győztesével került egy négyesbe.

A két alaklulat másnap Dunaújvárosban méri össze erejét.

A magyar keret tagja az 1. Futsal Club Veszprém játékosa, Tatai József is, aki tizennégy találatával vezeti az NB I góllövőlistáját.


A magyar válogatott kerete

Kapusok: Tóth Gyula (Rába ETO), Tihanyi Csaba (MVFC-Berettyóújfalu)
Mezőnyjátékosok: Rábl János (MVFC-Berettyóújfalu), Dávid Richárd (MVFC-Berettyóújfalu) Lovas Norbert (MVFC- Berettyóújfalu), Trencsényi János (MVFC- Berettyóújfalu), Gál István (MVFC- Berettyóújfalu), Komáromi Péter (MVFC- Berettyóújfalu), Lódi Tamás (Rába ETO), Harnisch Ákos (Rába ETO), Dróth Zoltán (Rába ETO), Szeghy Szabolcs (Vasas Futsal), Öreglaki Norbert (Haladás VSE), Tatai József (1. FC Veszprém)

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.