Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal: győzelem Szlovákia ellen

2015. szeptember 3. 9:50
Az Eb-pótselejtezőre készülő magyar futsal-válogatott 3-1-re legyőzte a szlovákokat a Visegrádi négyek tornáján. Németh Péter gólt lőtt.

A futsalhungary.hu beszámolója szerint a románok elleni Eb-pótselejtezőre készülő csapatunk karakteres játékot mutatott, s „lépésben” hozta a három pontot. A gárda biztató játékkal rukkolt elő a sorsdöntő mérkőzések előtt.

A magyar keretbe Németh Péter és Vas Ádám személyében két játékost is delegál az 1. FC Veszprém. Előbbi gólt is a szlovákok ellen.

Visegrádi négyek tornája, Tichy (Lengyelország):
Magyarország–Szlovákia 3-1 (1-0)
Magyarország: Tóth Gy. – Németh P., Komáromi P., Harnisch, Dróth. Csere: Tihanyi (kapus), Dávid, Gál, Klacsák, Vas, Trencsényi, Szeghy, Rábl, Hosszú. Szövetségi kapitány: Sito Rivera.
Góllövők: Dávid, Harnisch, Németh P., illetve Drahovský.

– Jó mérkőzés volt a románok elleni felkészülés céljából, egy jó ellenfél ellen, amelyik rákényszerített minket a kemény védekezésre, főleg az 5-4 elleni játékban. Külön öröm, hogy két gólt is rúgtunk pontrúgásból. A játékosok komolyan küzdöttek, nem játszottak ugyan jól, de a győzelem mindennél fontosabb – értékelt Sito Rivera szövetségi kapitány.

A másik párosításban:
Csehország–Lengyelország 5-2 (2-1)

Az U21-esek mérkőzésén:
Magyarország–Szlovákia 2-5

A magyar együttes csütörtökön (17:00) a házigazda lengyelek ellen folytatja szereplését, pénteken pedig (14:30) a csehek ellen zárja a tornát.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.