Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal: súlyos vereség a lengyelektől

2015. szeptember 4. 18:07
A magyar futsal-válogatott – a veszprémi Németh Péterrel és Vas Ádámmal a soraiban – 6-2-re kikapott a házigazda lengyelektől a Visegrádi négyek tornáján.

A szlovákok elleni első napi sikert követően bizakodva várhattuk a lengyelek elleni összecsapást. A futsalhungary.hu beszámolója szerint az első félidőben jól játszott válogatottunk, ennek ellenére ellenfelünk szerzett vezetést. A hajrában Dróth révén sikerült egalizálni, így döntetlennel mehettünk szünetre.

A fordulás után jött egy rövidzárlat, és néhány perc leforgása alatt háromszor is betaláltak a lengyelek így szaladni kellett az eredmény után. A folytatás sem sikerült jobbra, hiszen ismét ellenfelünk szerzett gólt. A gondokat tetézte, hogy előbb Ráblt, majd Dávidot is kiállította a játékvezető. Rábl vészkapusként próbált menteni a hatoson kívül. A játékvezető kezezésnek ítélte az igencsak véleményesnek mondható esetet. Két perccel később egy újabb igencsak vitatható ítélet után Dávidot vélték szabálytalannak, amiért megkapta második sárga lapját. A hajrában Hosszú kozmetikázott a súlyos vereségen egy értékesített tízméterest követően.

A zárónapon a csehek lesznek az ellenfeleink, akik szintén egy győzelemmel és egy vereséggel állnak.

Visegrádi négyek tornája:
Lengyelország–Magyarország 6-2 (1-1)
Magyarország: Tihanyi Csaba– Klacsák Bence, Németh Péter, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán. Cserék: Tóth Gyula – Komáromi Péter, Trencsényi János, Vas Ádám, Szeghy Szabolcs, Rábl János, Hosszú Ádám, Gál István, Dávid Richárd. Szövetségi kapitány: Sito Rivera.
Gólszerzők: Rafał Franz (6.), Dominik Solecki (21.), Sebastian Wojciechowski (23.), Daniel Krawczyk (27.), Adrian Pater (33., 35.) illetve Dróth Zoltán (16.), Hosszú Ádám (37.).
Piros lap: Rábl János (35.), Dávid Richárd (38.).

Az U21-esek meccsén:
Lengyelország–Magyarország 4-2 (1-0)

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.