Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikertelen főpróba a pótselejtező előtt

2015. szeptember 5. 17:30
Az eltiltások miatt tartalékosan pályára lépő magyar futsal-válogatott 6-0-ra kikapott a csehektől a visegrádi négyek felkészülési tornáján.

Pénteken lejátszották az utolsó fordulót a visegrádi négyek tornáján, a lengyelországi Tichyben. A futsalhungary.hu beszámolója szerint papíron a legerősebb ellenféllel kellet játszania a kiállítások és sárga lapok miatt erősen szétzilált magyar csapatnak. A csehek még a legerősebb összeállításunkban is verhetetleneknek bizonyulnak számunkra immár évek óta, most viszont Dávid és Rábl piros, Németh pedig két sárga miatt nem állt Sito Rivera rendelkezésére.

A 6-0-s végeredmény mindent elmond a mérkőzésről. Alárendelt szerepet játszottunk, még akkor is, ha előttünk is akadtak lehetőséget. Fájó ez a vereség, különösen az ősi ellenfél, a csehek ellen, de még fájóbb, ha azt nézzük, hogy ez volt az utolsó mérkőzés, a szeptember 15-i románok elleni Eb-pótselejtező mérkőzés előtt. Nincs könnyű helyzetben a szakmai stáb, és csak remélni tudjuk, hogy főleg fejben helyre tudják tenni a játékosokat a hátralévő időszakban – tette hozzá a szakportál.

Visegrádi Négyek torna, Tichy:
Magyarország–Csehország 0-6 (0-3)
Magyarország
: Tóth Gyula – Klacsák Bence, Szeghy Szabolcs, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán, Cserék: Csaba Tihanyi – Komáromi Péter, Trencsényi János, Vas Ádám, Hosszú Ádám, Gál István, Szövetségi kapitány: Sito Rivera.

A torna végeredménye:
1. Csehország 3 2 0 1 (11-5) 6
2. Lengyelország 3 1 1 1 (9-8) 4
3. Szlovákia 3 1 1 1 (5-4) 4
4. Magyarország 3 1 0 2 (5-13) 3

Sajnos a fiatalok is ismét elvéreztek, 3-1 arányban maradtak alul a csehek ellen, és pont nélkül zárták a tornát.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.