Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal: Harnischék célja meglepni az olaszokat

2016. március 9. 18:31 // Forrás: MLSZ
A magyar futsalválogatott március 15-én felkészülési mérkőzést játszik Hollandia ellen, majd március 22-én Olaszország ellen lép pályára vb-selejtezőn. Mindkét meccset a miskolci Generali Arénában rendezik.

Harnisch Ákos, a válogatott alapembere szerint a vb-pótselejtezőn az olaszok az esélyesek, de a magyar válogatott nem adta fel előre a továbbjutási reményeit, meglepetésre készül a világ egyik legjobb csapata ellen.

– Úgy érzem, remek felkészülést jelent az olaszok elleni selejtezőre a hollandok elleni fellépés, ráadásul Miskolcon játszunk, ahol köztudottan szeretik az emberek futsalt, így sok szurkolóra számítunk. Természetesen most mindent a vb-selejtezőre való felkészülésnek rendelünk alá, a hollandok ellen szeretnénk begyakorolni azokat a taktikai elemeket melyeket alkalmazni akarunk majd. Az olaszok nagyon erősek, ők az esélyek a párharcunkban, hiszen stabilan a világranglista első öt helyezettje közé tartoznak, játékosaik topklubokban játszanak. Ettől függetlenül az a célunk, hogy meglepjük őket, és kijussunk Kolumbiába. A szlovákoknak is sikerült nyerniük ellenük a közelmúltban, így nem lehetetlen a feladat – nyilatkozta Harnisch Ákos az mlsz.hu-nak.

A március 22-i vb-selejtező mérkőzés visszavágóját április 13-án rendezik az olaszországi Pratóban.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.