Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
13°C

Női foci: az utolsó kör dönt a bajnoki címről

2016. május 30. 23:33
Az éllovas Veszprém és a második Ajka is nyert a megyei bajnokságban, így az utolsó fordulóban dől el, hogy ki lesz a bajnok.

A Veszprém – Varga Dóra és András Anita góljaival – legyőzte a Bakonynánát a megyei női labdarúgó-bajnokság vasárnapi meccsén. Mivel a rivális Ajka is nyert Tapolcán, az utolsó fordulóban dől el, hogy ki ünnepelhet bajnoki címet.

Június 5-én az eddig 43 pontot gyűjtő Veszprém a Csetényt fogadja, a 41 pontos Ajka pedig Balatonfüreden lép pályára.

Megyei női labdarúgó-bajnokság, 21. forduló:
Veszprém FC–Bakonynána SK 2-1 (1-0)
Veszprém: Vecseri Krisztina – Égerházi Sára, Valler Réka, Kun Bernadett - Tömböl Piroska, András Anita - Kis Danica, Várhelyi Barbara, Varga Dóra. Cserék: Csomor Renáta, Babos Patrícia, Mecséri Gréta Mercédesz, Jónás Kinga.
Bakonynána: Szüszenstein Zsanett - Janás Judit, Szüszenstein László Istvánné, Szüszenstein Dzsenifer - Ferencz Brigitta, Hegedüs Anett - Szabadi Gabriella, Vessző Barbara, Hegedüs Gabriella. Cserék: Szabó Bernadett, Simon Zita, Molnár Zita.
Gólszerzők: Varga Dóra (31.), András Anita (43.) illetve Szüszenstein Dzsenifer (39.)
Sárga lap: Tömböl Piroska (70.)

– Nagyon küzdelmes, rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat a három pontot hajtott. Szerencsére ez most nekünk sikerült, így továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez és mielőbbi gyógyulást kívánok a sérült játékosainknak – nyilatkozta a VFC edzője, Jugovits Péter.

vehirsport.hu
további cikkek
Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. tegnap 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12 A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. 2024. április 29. 10:05 Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! Practical VSC Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! A Practical VSC kulcsfontosságú, 3-2-es diadalt aratott a listavezető Opus Tigáz Tatabánya ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Pető Tamás együttesének így négy fordulóval a bajnokság vége előtt minden esélye megmaradt arra, hogy megvédje címét, illetve, kiharcolja a feljutást. 2024. április 28. 18:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.